Zeiloverkapping HOOVER Concepts® vs. stretchtent: een duurzame keuze

Er zijn heel wat verschillen tussen een stretchtent en een zeiloverkapping. In deze blog vertellen we u graag meer over beide producten. Zo bent u goed geïnformeerd en kunt u een doordachte keuze maken voor uw buitenoplossing.

Stretchtent

Een stretchtent en zeiloverkapping: de grootste verschillen

Kiest u voor een stretchtent of wilt u toch liever een zeiloverkapping laten plaatsen? Er zijn veel mogelijkheden als het aankomt op het overkappen van uw buitenomgeving. Echter zijn er enkele verschillen tussen een zeiloverkapping van HOOVER Concepts® en een stretchtent. Wij doen de grootste verschillen tussen beide producten graag voor u uit de doeken:

Zeiloverkappingen van HOOVER Concepts®

Onze ontwerpen en realisaties zijn doordacht en altijd in functie van de wensen van de klant in het kader van lichtdoorlatendheid, de gewenste organische vorm, het gewenst schaduwpatroon, optimale afwatering, esthetiek en functionaliteit. Een kwalitatieve en duurzame zeiloverkapping van HOOVER Concepts® heeft een levensduur van meer dan 10 jaar.

Sterk doekmateriaal

Ons doekmateriaal, gemaakt van een lichtgewicht membraan, is bijzonder sterk. Dankzij het waterdicht en windvast karakter tot 8 Beaufort, kan uw overkapping tegen een stootje. Het is dus altijd gezellig vertoeven onder de overkapping.

Verfijnd design

Bovendien zien onze overkappingen er bijzonder luxueus en elegant uit. Er is veel mogelijk qua vormgeving, dus uw overkapping past altijd perfect bij uw buitenomgeving. Het zijn echte eyecatchers met een verfijnd design die een extra touch toevoegen aan uw buitenruimte.

Professionele installatie

Een zeiloverkapping vraagt om een professionele installatie, die wij binnenshuis aanbieden. Onze hooggekwalificeerde medewerkers met de juiste ervaring zorgen ervoor dat zelfs de meest complexe projecten constructief en betrouwbaar worden uitgevoerd.

Een stretchtent

Bent u voor een korte periode, bijvoorbeeld voor een feestje of evenement, op zoek naar een overkappingsoplossing? Dan is een stretchtent ideaal! Stretchtenten vereisen geen professionele installatie en zijn snel en eenvoudig op te zetten en af te breken. Deze tenten worden veelal ingezet als snelle oplossing en als er een lager budget voorhanden is.

Stretchtenten zijn tenten waarin de vorm getrokken wordt en die vaak voorzien zijn van (veel) palen en afschoringen. Qua esthetiek heeft een stretchtent dus een andere uitstraling dan de zeiloverkappingen van HOOVER Concepts®. Daarnaast gaan ze minder lang mee: ongeveer 2 à 3 jaar.
Stretchtent
Stretchtent

Voor iedere behoefte een oplossing

Kiest u nu het best voor een zeiloverkapping van HOOVER Concepts® of is een stretchtent de ideale oplossing voor u? Die keuze hangt af van uw specifieke behoeften en wensen.

Zoekt u naar een oplossing op korte termijn? Dan is een stretchtent een goede keuze! Voor een langetermijnoplossing schakelt u het best HOOVER Concepts® in. Wij voorzien u graag van een duurzame zeiloverkapping die beantwoordt aan de allerhoogste bouwkundige en technologische eisen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijs? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Onze realisaties

Bent u benieuwd welke projecten wij reeds tot een goed einde brachten? Neem dan een kijkje naar onze realisaties om alvast een indruk op te doen van onze expertise.

Vraag ons gerust om meer informatie!

Wilt u graag een hoogwaardige zeiloverkapping kopen die volledig aanpasbaar is aan uw wensen? Dan is HOOVER Concepts® uw ideale partner! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en stel ons al uw vragen. Wij helpen u graag verder en voorzien u met de grootse zorg en precisie van de beste en meest duurzame buitenoplossingen!