Openbare ruimten

Overkappingen en zonnedoeken in zeil voor pleinen en openbare domeinen

Een zonnezeil is altijd een meerwaarde

Zoekt u een plein overkapping? Of een zeiloverkapping specifiek voor openbare ruimtes zoals een marktplein, parkentree, een podiumoverkapping of een overkapping voor openbaar terrein in uw gemeente? Bij HOOVER Concepts® bent u aan het juiste adres. Een exclusief design, duurzame materialen en windvast (tot 8 Beaufort).

Zeildoek terras
Horeca zeiloverkapping

Overkapping voor feesten

Met een zeiloverkapping creëert u een plek waar het aangenaam vertoeven is.  Zonder een overkapping wordt het in de zomer al snel te warm in de zon. Zeker tijdens festiviteiten of buurtfeesten is een overkapping opportuun. Een zeildoek overkapping kan bijvoorbeeld dienen als ontmoetingspunt. Op een droge plek beschermd van de felle zon en regen kan iedereen genieten van het buiten-zijn.

Interesse in een zeiloverkapping voor openbare ruimte?

Of heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Bekijk alle permanente oplossingen

Wil u uw overkapping ook gedurende de wintermaanden optimaal kunnen gebruiken ondanks het weer? Of wilt u een afstand overkappen groter dan 150m2? Naast de semipermanente systemen produceren en plaatsen wij ook permanente vaste zeilstructuren gewapend tegen felle wind tot en met windkracht 12 en een belasting van 30cm sneeuw per m2