Over HOOVER Concepts

Welkom!

14 jaar expertise, nog steeds een familiebedrijf

Ruim veertien jaar geleden werden de eerste funderingen gelegd in de bouw en ontwikkeling naar een eigen revolutionair zonnezeilsysteem. Geïnspireerd door de zonnezeilen die toen heel populair waren in Australië en Zuid-Afrika ging onze toenmalige ingenieur aan de slag. Het resultaat? Een nieuw soort zonnedoek en zonnezeilsysteem: een duurzame oplossing dat de grillen van ons klimaat aankan en niet alleen voor schaduw zorgt, maar ook een optimale afwatering en windvastheid garandeert.

Unique krommig

Meesters in zeiloverkappingen

Inmiddels zijn onze zeiloverkappingen tot in de puntjes uitgewerkt in design, duurzaamheid en techniek. Op deze knowhow zijn we trots. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we voor u de beste en meest exclusieve zeiloverkapping ontwerpen, grotendeels inhouse produceren en met eigen bouwteams installeren, volledig naar uw smaak. Ja, wij durven ons gerust meesters in zeildoeken op maat te noemen.

HOOVER Concepts® ontwerpt en bouwt de meest exclusieve semipermanente zonnezeilen en permanente zeiloverkappingen. Onze zeiloverkappingen vormen daarmee een perfecte harmonie tussen kwaliteit, duurzaamheid, creativiteit en esthetiek. 

Chrissie Founder

Chrissie - Founder

In 2009 maakte ik een carrièreswitch en kwam ik in de wereld van de membraanarchitectuur terecht. Het vormgeven aan design en functionaliteit op maat van de klant werd mijn 2de natuur. Toen ik de kans kreeg om mijn eigen bedrijf op te richten heb ik geen moment getwijfeld. Zo werd HOOVER Concepts® Textile Structures geboren. Samen met mijn echtgenoot Edwin en ons loyaal team van salesmensen, engineers en monteurs bouwen wij elke dag met vol enthousiasme aan het succes van HOOVER Concepts®. Onze grootste prioriteit? Voor u een oplossing creëren die esthetisch en functioneel bij uw wensen aansluit.

Edwin co-founder

Edwin - Co-Founder

Door mijn achtergrond en opleiding in salesmanagement en bedrijfskunde heb ik een ruime ervaring in verschillende sectoren. Die ervaring heb ik samen met Chrissie geïntegreerd in het succes van HOOVER Concepts®. Dat wij dit als man en vrouw doen maakt ons uniek en daar zijn we toch trots op. Mijn focus binnen HOOVER Concepts®? Het samenbrengen van de juiste mensen. Door samen onze schouders onder elk project te zetten, bereiken we elke keer opnieuw mooie resultaten.

Ons hecht team

Dagelijks hoge kwaliteit leveren? Dat is enkel mogelijk dankzij onze gemotiveerde, flexibele, hooggekwalificeerde medewerkers. Ons hecht team streeft dag in dag uit naar optimale kwaliteit en innovatie. De  indrukwekkende samenhang binnen ons team maakt dat zelfs de meest complexe projecten snel, constructief en betrouwbaar worden uitgevoerd. 

Heeft u vragen voor ons?

Neem gerust contact op en we helpen u graag.