Thuis

Een luxe zeildoek voor uw terras of tuin op maat

Heerlijk lang buiten vertoeven

Een luxueuze zeiloverkapping als eyecatcher in uw tuin of terras? Een droge plek, beschermd tegen zon of regen? Onder een zeildoek is het altijd heerlijk zitten. Een zeiloverkapping zorgt voor een rustige plek, waar u zorgeloos lang kan genieten van buiten-zijn met vrienden of uw gezin. 

Klassiek schaduwdoek

Altijd op maat gemaakt

Een terras zeiloverkapping van HOOVER Concepts® wordt altijd op maat gemaakt. Zo geniet u van een maximaal schaduwpatroon. Bovendien zijn onze zeildoeken lichtdoorlatend, zodat er genoeg licht binnenkomt door de ramen. We kunnen zelfs rekening houden met eventuele inkijk van buren. Geen enkel ontwerp is hetzelfde. 

Eigentijdse luxueuze uitstraling en functionaliteit

Een zeiloverkapping geeft uw tuin en terras een eigentijdse uitstraling en is perfect te combineren met de moderne of klassieke architectuur van uw woning. Een terrasoverkapping is waterdicht en beschermt tegen felle zon. En ook uw terrasinterieur wordt beschermd tegen UV stralen zodat het niet afbleekt en de levensduur verlengt. Terraskussens kan u bij een beetje regen gewoon laten liggen. En ook u kan gezellig buiten blijven wanneer het begint te druppelen. Met een waterdichte tuinoverkapping zit u veilig voor de zon en beschut tegen de regen. In combinatie met een terrasverwarmer kan u echt het hele jaar door van uw tuin genieten. 

Iedere textiel terrasoverkapping wordt op onze eigen productielocatie geheel op maat gemaakt zodat ze perfect aansluit op uw buitenruimte. 

Hoover Concepts 22
Zeiloverkapping detail

Voordelen van een
terrasoverkapping voor thuis

Mogelijke zeiloverkappingen voor thuis

Zonnedoek

Terrasoverkappingen

Een mooi lijnenspel en sierlijke bewegingen, een exclusief design met een eigen identiteit. Bij het ontwerp van een zonnezeil op maat houden wij rekening met de lijnen en architectuur van uw omgeving. Zo ontstaat één geheel. Wij ontwerpen in een 3 dimensionaal programma zodat u eerst een beeld kan vormen hoe het zonnezeil eruit zal zien. Wij ontwerpen ook in samenspraak met uw (tuin)architect. Zo sluiten uw wensen nog beter aan op de uiteindelijke realisatie van uw zonnezeil op maat.

HOOVER Concepts® is dé specialist in exclusief, op maat gemaakte design terrasoverkappingen van zeil die een oplossing bieden voor alle situaties. Vrijwel alle modellen zijn mogelijk. Van strak tot asymmetrisch, van eenvoud tot fantasierijk, van aluminium tot RVS en al dan niet voorzien van led verlichting.

Vrijstaande overkappingen

U zoekt een vrijstaand zeildoek overkapping voor in de tuin of aan uw paviljoen? Onze schaduwdoeken creëren een idyllische plek waaronder het gezellig vertoeven is.  Een vrijstaande overkapping beschermt tegen felle zon en regen, zodat u langer kan genieten van uw tuin.  Een vrijstaande overkapping is niet verbonden met vaste elementen in de omgeving, maar wordt vastgemaakt aan palen of stevige bomen. 

Overkapping-vrijstaand-terras

Zeiloverkappingen carport

Door zijn zonwerende en waterdichte eigenschappen en bovendien vaak vergunningsvrije plaatsing, is een overkapping in zeil een perfect alternatief op een traditionele carport. Een vergunningsvrije carport overkapping is een stijlvolle en trendy oplossing om uw auto op een veilige manier te beschermen. Wij luisteren tevoren naar uw wensen qua design en functionaliteit. Samen bespreken we de mogelijkheden en de beperkingen waarmee u rekening moet houden. De ontwerpmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en onbeperkt. De keuze aan materialen en kleuren bespreken we en vullen we geheel naar uw wensen in.

Interesse in een vrijstaande overkapping op maat? Of heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Semipermanente zeilverkapping

Bekijk alle andere semipermanente toepassingen

Contacteer ons

Afhankelijk van uw wensen, keuze van materialen en functionaliteit lopen prijzen sterk uiteen. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op om een gevoel en richting te krijgen bij de mogelijkheden en prijsopbouw op uw locatie.