Woonzorgcentra & zorginstellingen

zeildoeken voor rusthuizen, ziekenhuizen en zorgcentra

Beschut en beschermd in stijl

Waarom zouden serviceflats en woonzorgcentra een saaie uitstraling moeten hebben? Met een zeildoek hebt u meteen een eyecatcher aan het gebouw. Laat onze ouderen in stijl én volledig beschermd tegen gevaarlijke UVA en UVB straling genieten van hun familiebezoek. Met een lichtgewicht zeiloverkapping of zonnezeil zitten de bewoners niet alleen volledig beschermd tegen de zon, maar kunnen ze ook bij regen toch genieten van de buitenlucht zonder nat te worden. Bovendien kunnen onze semipermanente zeiloverkappingen hevige wind aan (tot 8 Beaufort) en kunnen de zeilen dus ook bij minder goed weer gewoon blijven hangen. 

Zeiloverkappingen woonzorgcentrum

Schaduw en warmte

Niet alleen de bewoners kunnen genieten van schaduw op het terras. Onze terrasoverkappingen met zeil zijn ook ideaal om de warmte buiten te houden. Geen oververhitte eetzalen of hobby ruimtes dankzij de zonnezeilen van HOOVER Concepts®. Nooit meer schuiven met parasols en in- en uitschuiven van de zonnewering die niet functioneel blijkt. Met een zeildoek op maat geniet u van een maximaal schaduwpatroon.

Eigenschappen van een
semipermanente zeiloverkapping

Heeft u interesse in een zeiloverkapping op maat voor uw woonzorgcentrum of zorginstelling?

Of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Op maat gemaakte zeiloverkapping

Onze permanente systemen

Wil u uw overkapping ook gedurende de wintermaanden optimaal kunnen gebruiken ondanks het weer? Of wil een afstand overkappen groter dan 150m2? Naast de semipermanente systemen produceren en plaatsen wij ook permanente vaste zeilstructuren gewapend tegen felle wind tot en met windkracht 12 en een belasting van 30cm sneeuw per m2.