Zeiloverkappingen

Op maat gemaakte semipermanente en permanente industriële schaduwdoeken

Of u nu zoekt naar een permanent industrieel of een semipermanente overkapping van zeildoek, wij ontwerpen een concept dat integraal voldoet aan uw wensen op vlak van design, functionaliteit en duurzaamheid. Textiel zeildoek overkappingen van HOOVER Concepts® zijn een lust voor het oog. Bovendien bent u zeker dat uw zeildoek beantwoordt aan de allerhoogste bouwkundige en technologische eisen. Of u nu zoekt naar een zonnezeil dat dient als zonnewering, voor privacy of een vaste zeiloverkapping tegen regen en bestand tegen wind, alles is mogelijk.

Doekmateriaal zeiloverkapping

Semipermanente zeiloverkappingen

Semipermanente zeildoeken zijn zonnezeilen waarmee u langer en meer van uw buitenruimte geniet. De perfecte oplossing tegen felle zon en regen met een windvast karakter tot 8 Beaufort. Deze luxueuze zonnedoeken bieden de flexibiliteit om ‘s winters afgehaald te worden zodat er meer zon binnen kan.

Permanente overkapping met zeil

Industriële zeiloverkappingen

Industriële of permanente zeiloverkappingen zijn zwaardere membraanstructuren die alle weersomstandigheden aankunnen: wind tot 12 Beaufort en een sneeuwbelasting tot 25 cm per m². Ze kunnen dus het hele jaar door blijven staan.

Eigenschappen van een
HOOVER Concepts® Textile Structures

Zonnezeilen-op-maat-Spanje

Een internationaal project?

HOOVER Concepts® werkt en opereert vanuit België en Nederland. Maar ook voor internationale projecten kan u bij ons terecht. Zo zijn we actief in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Spanje en zelfs Bulgarije. Wij zijn landelijk vertegenwoordigd en werken per regio met lokale en zorgvuldig gekozen vakspecialisten. 

Uw zeiloverkapping van HOOVER Concepts® is altijd uniek

Met een zeiloverkapping op maat hebt u een uniek schaduwdoek, helemaal op maat. Uw design zeiloverkapping wordt in een 3-dimensionale omgeving ontworpen. De voor u meest geschikte en functionele vorm ontwerpen en bepalen we altijd samen met u. Eenmaal u het ontwerp hebt goedgekeurd, starten wij de productie van alle hardware van de zeiloverkapping op onze eigen productielocatie te Stabroek (Antwerpen). Daarbij houden wij niet alleen rekening met uw voorkeur in materialen en kleuren, maar ook met uw wensen in functionaliteit, gebruiksgemak en veiligheid van mens en omgeving. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden op uw locatie.

Onze belofte

Wij vervaardigen onze zeiloverkappingen met de meest duurzame en kwalitatieve producten en materialen die u terugvindt bij de top van de maritieme wereld. Wij kiezen altijd voor duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak. 

Geconfectioneerde overkapping van zeildoek

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? We verzamelden de antwoorden op onze veelgestelde vragen voor u op onze FAQ-pagina.

Staat uw vraag niet bij de FAQ? Stuur ons gerust een berichtje. Wij helpen u graag verder.

AFSPRAAK MAKEN?

In samenwerking met lokale partners zijn wij in staat om over de BeNeLux grenzen onze projecten te leveren èn ten behoeve van installatie met eigen bouwteams te realiseren. Zo heeft HOOVER Concepts® in de afgelopen jaren meerdere projecten van onze semi-permanente zeiloverkappingen en permanente Textile Structures gerealiseerd in onder meer Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Spanje en zelfs in Bulgarije.

Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact op met u.