Cultuur- en sportaccommodaties

Zeiloverkappingen voor sportclubs, cultuur- en recreatiecentra

Een beschutte plek beschermd van felle zon en regen

U zoekt een aantrekkelijke overkapping die beschermt tegen felle zon, regen en UV stralen? Met een zeiloverkapping creëert u een plek waar het voor uw cliënteel aangenaam vertoeven is. Zonder een overkapping wordt het in de zomer al snel te warm in de zon. Zeker tijdens fysieke activiteiten is een overkapping opportuun. Op een droge plek beschermd van de felle zon en regen kunnen uw klanten verder sporten of genieten van het buiten-zijn. Of het nu gaat over petanquen, zwemmen, golfen of gewoon heerlijk picknicken in de vrije natuur, of zelfs een beschutte plek aan uw chalets op de camping, een zonnezeil is altijd een meerwaarde. 

Recreatie & Sport zeiloverkapping
Recreatie & Sport zeiloverkapping zwembad

Eigenschappen van een semipermanente zeiloverkapping

Eigentijdse luxueuze uitstraling op maat

Een zeiloverkapping geeft uw accomodatie een eigentijdse uitstraling. Het is perfect te combineren met moderne of klassieke architectuur. Een terrasoverkapping beschermt bezoekers niet enkel tegen felle zon, ook wanneer het begint te regenen is het het perfecte redmiddel om onder te schuilen. Met een zonnezeil op maat biedt u uw klanten tijdens het golfen, zwemmen of petanquen een droge plek en slaat het weer om en gaat de zon weer schijnen? Ook dan zit je met een zonnezeil goed.  

Iedere textiel terrasoverkapping wordt op onze eigen productielocatie geheel op maat gemaakt zodat ze perfect aansluit op uw specifieke buitenruimte. 

Maatwerk schaduwdoeken Gent
Interesse in een zeiloverkapping op maat voor uw sportclub of recreatiedomein?
Of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bescherming tegen UV stralen en een droge plek

Onze lichtgewicht zeilstructuren beschermen uw cliënteel voor meer dan 99% tegen de schadelijke UVA en UVB stralen. Bovendien wordt uw terrasinterieur beschermd tegen diezelfde stralen, zodat het niet afbleekt en de levensduur verlengt. Terraskussens kan u gewoon laten liggen, ook als het begint te regenen. Maar onze overkappingen doen nog veel meer dan dat: ze zorgen voor een droge plek én beschermen tegen opwarming van de omgeving, het speelveld, uw chalet. Elk zonnezeil heeft een uniek design, een echte eyecatcher bij de entree van uw gebouw of op het veld. Wordt het in de winter koud en nemen de binnenactiviteiten toe? U kan de membranen heel makkelijk afhalen en in het voorjaar opnieuw ophangen. 

Recreatie & Sport zeiloverkapping

Bekijk alle andere semipermanente toepassingen

Bekijk alle permanente oplossingen

Wil u uw overkapping ook gedurende de wintermaanden optimaal kunnen gebruiken ondanks het weer? Naast de semipermanente systemen produceren en plaatsen wij ook permanente vaste zeilstructuren gewapend tegen felle wind tot en met windkracht 12 en een belasting van 30cm sneeuw per m2