Scholen & kinderdagverblijven

Zeiloverkappingen op speelplaatsen en zandbakken

Meer buiten spelen

Spelen in de buitenlucht is goed voor de ontwikkeling van onze kinderen. Hoe meer, hoe beter. Met een zeiloverkapping beschermt u de kids niet alleen tegen een plotse regenbui, maar ook tegen schadelijke UV stralen. Onze overkappingen met zeil zijn ideaal op speelplaatsen, boven zandbakken of tussen twee gebouwen. Voor elke buitenruimte is er een oplossing. 

Zeiloverkapping zandbak lagere school

Bescherming tegen UV en regen

Onze zonnezeilen weren voor meer dan 99% UVA én UVB stralen. Bijkomend voordeel van onze zeiloverkappingen is dat ze zo gebouwd worden dat de kinderen er ook droog onder kunnen spelen én dat ze windvast zijn (tot 8 Beaufort). Als verzorger, directie of leerkracht hoeft zich dus geen zorgen te maken als het gaat regenen of waaien. Onze lichtgewicht zeiloverkappingen laat u gewoon hangen en de kinderen spelen ongestoord verder. 

Een zonnezeil van HOOVER Concepts® is altijd op maat. Het unieke design zorgt voor een extra attractieve waarde van de speelplaats of zandbak.

Contacteer ons

Interesse in een zeiloverkapping op maat voor uw school of kinderdagverblijf? Of heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Bekijk alle andere semipermanente toepassingen

Bekijk alle permanente oplossingen

Wil u uw overkapping ook gedurende de wintermaanden optimaal kunnen gebruiken ondanks het weer? Of wil u een afstand overkappen groter dan 150m2? Naast de semipermanente systemen produceren en plaatsen wij ook permanente vaste zeilstructuren gewapend tegen felle wind tot en met windkracht 12 en een belasting van 30cm sneeuw per m2.