Toepassingen

Op maat gemaakte zeiloverkappingen en schaduwdoeken

Een zeiloverkapping voor elke situatie

U kan bij ons terecht voor een waaier aan toepassingen. Denk aan privé en vrijstaande terrasoverkappingen, zonnezeilen, tuinoverkappingen, vrijstaande overkappingen, het overkappen voor een loungeplek, een vergunningsvrije carport overkapping, schaduwplekken op speelplaatsen en zandbakken, overkappingen op sportlocaties zoals golfbanen, entree– en bedrijfsmatige overkappingen en bovendien ook onze permanent Textile Structures voor horeca en openbare plaatsen. 

Zowel kleine als grote projecten kunnen we snel en efficiënt in eigen beheer uitvoeren. Engineering, productie, plaatsing, service en onderhoud: alles onder één dak. Wij werken vanuit eigen technische expertise, ervaring en het gebruik van gezond verstand. Hierbij streven wij naar een optimaal resultaat voor de klant in functionaliteit én esthetiek. 

Zeiloverkapping terras horeca en event

Eigenschappen van een
HOOVER Concepts® Textile Structures

Permanente, stormvaste zeiloverkappingen

Naast semipermanente seizoensgebonden zonnezeilen produceren wij ook permanente, stormvaste zeiloverkappingen. Deze zijn bestand tegen alle grillen van ons klimaat. Bij de realisatie van zulke vaste textiel overkappingen komt heel wat meer kijken dan bij een semipermanente overkapping van zeil. Hiervoor is gespecialiseerde kennis, ervaring en engineering noodzakelijk. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. 

Een internationaal project?

HOOVER Concepts® werkt en opereert vanuit België en Nederland. Maar ook voor internationale projecten kan u bij ons terecht. Zo zijn we actief in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Spanje en zelfs Bulgarije. Wij zijn landelijk vertegenwoordigd en werken per regio met lokale en zorgvuldig gekozen vakspecialisten. 

zonnezeilen