Blogs

Blogs HOOVER Concepts

Ontdek hier op deze pagina onze blogs en laat je inspireren door de wereld van HOOVER Concepts®

Wat je allemaal kan terugvinden op deze pagina? Een heleboel handige informatie zoals het kiezen van de juiste materialen, het optimaliseren van uw ruimtegebruik, het vinden van de perfecte balans tussen schaduw en licht of ontdekken wat HOOVER Concepts® voor jou kan betekenen. 

Schaduwdoek terras
Horeca schaduwdoek

De voordelen van een horeca schaduwdoek van HOOVER Concepts®

Bent u horecaondernemer? Dan herkent u zich waarschijnlijk in bepaalde frustraties of ergernissen die komen kijken bij het openhouden van een terras. Denk aan het sleuren met parasols, meubilair dat verkleurt bij zonnig weer, klanten die niet buiten kunnen blijven zitten als het regent en de vergunning die je moet aanvragen voor een overkapping.

Lees meer »
Voordelen carport zonnedoek

De voordelen van een carport zonnedoek met membraanstructuur 

Als toonaangevende aanbieder van zeiloverkappingen begrijpt HOOVER Concepts® dat de keuze van materialen van cruciaal belang is voor de tevredenheid van klanten en de duurzaamheid van onze producten. In deze blog gaan we dieper in op de materialen die we bij HOOVER Concepts® gebruiken voor hoogwaardige zeiloverkappingen.

Lees meer »
Toepassingen schaduwdoeken

Onderhoud van een zeiloverkapping terras met HOOVER Concepts®

Bij het kiezen van het perfecte schaduwdoek voor uw buitenruimte zijn er verschillende belangrijke overwegingen om te maken. De juiste schaduwdoeken bieden niet alleen schaduw op een zonnige dag, maar kunnen ook dienen als een stijlvolle toevoeging aan uw buitenomgeving. Hier zijn 10 waardevolle tips om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw specifieke behoeften.

Lees meer »