Overkapping speelplaats

Overkapping speelplaats: de voordelen van een overdekte buitenruimte

Kinderen moeten buiten kunnen spelen, dat vinden we ook bij HOOVER Concepts®. Een overkapping speelplaats: dit is de ideale oplossing om jongeren zorgeloos buiten te laten spelen in alle weersomstandigheden. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Overkapping speelplaats: een must voor scholen

Buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van onze kinderen. Naar school gaan is dat ook. Wat als u nu het beste van twee werelden zou combineren? Scholen kunnen bij HOOVER Concepts® aankloppen voor hoogwaardige overkappingen van de beste kwaliteit. Scholen met een overkapte speelplaats bieden kinderen de mogelijkheid om tijdens de speeltijd buiten te spelen en hun batterijen op te laden.
Overkapping speelplaats

Kwalitatieve overkappingen voor uw buitenruimte op school

Met een zeiloverkapping beschermt u de kinderen niet alleen tegen een plotse regenbui, maar ook tegen warm weer en schadelijke uv-stralen. Wij voorzien uw school graag van kwalitatieve overkappingen met zeil. Deze overkappingen zijn ideaal op speelplaatsen of voor boven zandbakken. Misschien wilt u zelfs tussen twee schoolgebouwen een overkapping laten plaatsen? Voor elke buitenruimte bieden wij een oplossing op maat aan.

Overkapping speelplaats: verschillende voordelen

Een overkapping over een speelplaats heeft meerdere voordelen. Wij doen ze graag even uit de doeken voor u:

Een overkapping zorgt voor betere bescherming tegen diverse weersomstandigheden

Overkapping speelplaats: biedt bescherming tegen diverse weersomstandigheden zoals regen, wind en sterke zon. Onze overkappingen weren voor meer dan 99% UVA- én UVB-stralen. Verder worden ze zo gebouwd dat ze windvast zijn tot 8 Beaufort. Kinderen kunnen dus ongestoord spelen in weer en wind.

Overkapping speelplaats
Overkapping speelplaats

Een overkapte speelplaats maakt het mogelijk om vaker buiten te spelen

Overkapping speelplaats: doordat de speelplaats bruikbaar blijft tijdens verschillende weersomstandigheden, kunnen kinderen vaker en langer buitenspelen, wat goed is voor hun fysieke gezondheid en welzijn.

Multifunctioneel gebruik van een overkapte speelplaats

Door het multifunctionele gebruik van een overkapte speelplaats wordt de waarde van de buitenspeelruimte op school aanzienlijk verhoogd, zowel voor educatieve doeleinden als voor ontspanning en sociale interactie. De overkapte ruimte kan gebruikt worden voor buitenlessen, bijeenkomsten of andere schoolactiviteiten zoals schoolfeesten.

Overkapping speelplaats

Verbeterde concentratie

Buiten spelen in een comfortabele omgeving kan de concentratie en het leervermogen van kinderen verbeteren. Na het buiten spelen zitten de kinderen weer met een fris hoofd in de klas.

Overkapping speelplaats: mooie esthetiek en waardeverhoging

Een mooie overkapping kan de uitstraling van de school verbeteren en kan bijdragen aan de waardeverhoging van het schoolgebouw. Onze overkappingen met uniek design geven uw schoolterrein een extra attractieve waarde.

Overkapping speelplaats
Overkapping speelplaats

Meer sociale interactie mogelijk

Een overkapte speelplaats biedt een prettige plek voor kinderen om sociale contacten te leggen, ook tijdens minder goed weer. Dit is wederom goed voor hun ontwikkeling.

Over het algemeen draagt een overkapping bij aan een betere en meer veelzijdige speel- en leeromgeving voor kinderen. Als school is het dus zeker het overwegen waard om deze investering te maken.

Vertrouw op onze onderhoudsservice

Krijgt u graag hulp bij het onderhoud van uw overkappingen? Ook hiermee helpen wij u graag verder. Het ervaren team van HOOVER Concepts® ontzorgt u graag op het vlak van het afhalen, onderhouden en terugplaatsen van uw overkappingen.

Ook het technisch nazien van de overkappingen en eventueel noodzakelijke herstellingen regelen wij geheel voor u. Vraag ons gerust om meer informatie, wij staan voor u klaar!

Plaats een overkapping op uw speelplaats met Hoover Concepts®!

Wilt u uw speelplaats of schoolterrein laten overkappen met een hoogwaardige overkapping? Neem dan contact op met HOOVER Concepts® om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder en voorzien uw speelplaats van een overkapping met uniek design waaronder kinderen veilig kunnen spelen.