Bekijk de video

Een zeiloverkapping op maat? Het stappenplan van HOOVER Concepts®

Bent u ooit op zoek geweest naar de perfecte zeiloverkapping, één die niet alleen uw buitenruimte verbetert, maar ook volledig aansluit op uw visie? Bij HOOVER Concepts® nemen we u mee door het gestructureerde proces dat ons in staat stelt om een unieke zeiloverkapping te creëren dat aan uw eisen voldoet. Van het eerste contact tot het uiteindelijke resultaat, laten we geen enkel detail onopgemerkt. Aan de hand van deze blog krijgt u een helder beeld krijgt van hoe we maatwerk realiseren in elke fase van het proces.

Van eerste contact tot oplevering

Bij HOOVER Concepts® doorlopen we bij al onze zeiloverkappingen een gestructureerd proces, vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering. Zo krijgt u inzicht in hoe ons doelgerichte en doordachte proces ervoor zorgt dat uw terrasoverkapping niet alleen functioneel is, maar ook voldoet aan de esthetische eisen.
Zonnedoek
Eerste contact

Stap 1: het eerste contact

Alles begint bij het moment waarop u de eerste stap zet door contact op te nemen met HOOVER Concepts®, vaak door een aanvraag op de website. Hier legt u uw wensen en vragen neer, en wordt de basis gelegd voor een mogelijke samenwerking.

Stap 2: persoonlijk contact

Bij HOOVER Concepts® begrijpen we de kracht van persoonlijk contact. Daarom wordt er vaak voor gekozen om een afspraak op locatie te maken. Dit persoonlijke ontmoetingsmoment stelt ons in staat om niet alleen functionele eisen te begrijpen, maar ook de esthetische voorkeuren, ontwerpelementen en het gebruiksgemak dat de klant voor ogen heeft.
Chrissie
Ontwerp in 3D

Stap 3: ontwerp in 3D

Met de inzichten uit het persoonlijke contact gaan we de derde dimensie in. Het exact intekenen van uw locatie, rekening houdend met de noord-zuid oriëntatie, legt de basis voor de volgende stappen. In deze fase worden de eerste ontwerpen gecreëerd en gepresenteerd aan de klant in een 360° omgeving. Hierbij wordt zelfs een schaduwsimulatie toegepast om een natuurgetrouwe weergave te bieden.

Stap 4: keuze en voorbereiding

Zodra u een specifiek ontwerp en materialen heeft gekozen, bepalen we samen een datum voor de eerste montage van alle bevestigingspunten. Vervolgens starten we met interne voorbereidingen zoals werktekeningen en technische planning voor de productie en engineering van het gehele project.

Keuze en voorbereiding

Stap 5: productie en engineering

Deze fase brengt het project tot leven. De hardware wordt vervaardigd in onze productiefaciliteit in Stabroek. Tijdens de eerste montage worden de zeilcoördinaten digitaal ingemeten met een Total Station, waarna de definitieve snijplannen en zeiltekeningen worden opgesteld. Deze dienen als leidraad voor de confectionering van het op maat gemaakte zeil.

Stap 6: oplevering zeiloverkapping

Na een zorgvuldige creatie en confectionering van het zeiloverkappingsproject is het tijd voor de finale stap. In samenwerking met u wordt er een datum vastgesteld voor de oplevering van zeildoek. Het stappenplan van HOOVER Concepts® is een reis die u in elke fase betrokken houdt en de mogelijkheid biedt om uw visie tot leven te zien komen. Het proces combineert vakmanschap met persoonlijke betrokkenheid en zorgt ervoor dat elke zeiloverkapping niet alleen een functionele toevoeging is, maar ook een weerspiegeling van uw dromen en behoeften.
Productie en betrokkenheid

HOOVER Concepts®
Uw partner in zeiloverkappingen

Bij HOOVER Concepts® draait alles om het verwezenlijken van uw dromen en behoeften op het gebied van zeiloverkappingen. Wij streven ernaar om niet alleen functionele en esthetische werken te creëren, maar ook om een goede samenwerking te realiseren. Ongeacht waar u zich bevindt in het proces, wij staan voor u klaar. Als u vragen heeft, aanvullende informatie wilt of gewoon nieuwsgierig bent naar wat wij te bieden hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.