De voordelen van een horeca schaduwdoek van HOOVER Concepts®

Bent u horecaondernemer? Dan herkent u zich waarschijnlijk in bepaalde frustraties of ergernissen die komen kijken bij het openhouden van een terras. Denk aan het sleuren met parasols, meubilair dat verkleurt bij zonnig weer, klanten die niet buiten kunnen blijven zitten als het regent en de vergunning die je moet aanvragen voor een overkapping. Een horeca schaduwdoek biedt de ultieme oplossing!

Horeca schaduwdoek
Horeca schaduwdoek

Verbeter de horecabeleving van uw klanten

Een exclusief design, duurzame materialen en windvast tot wel 8 Beaufort; het zijn maar enkele kenmerken van onze hoogwaardige overkappingen. Wilt u de horecabeleving van uw klanten naar een hoger niveau tillen? Laat dan een horeca schaduwdoek plaatsen door HOOVER Concepts®. Hiermee haalt u meer rendement uit uw terras en kunnen uw klanten stijlvol buiten genieten.

De diverse voordelen van een horeca schaduwdoek

Wilt u een schaduwdoek laten plaatsen aan uw restaurant, hotel of café? Dan maakt u een goede keuze, want aan een schaduwdoek voor de horeca zijn heel wat voordelen verbonden. Wij vertellen u er graag meer over:

Horeca schaduwdoek
Horeca schaduwdoek

Een horeca schaduwdoek werkt omzetverhogend door de verlenging van het buitenseizoen

Van zodra de temperaturen stijgen en het zonnetje verschijnt, vinden mensen het heerlijk om buiten te zitten. Het terrasjesweer zorgt ervoor dat heel wat horecazaken een mooie omzet draaien. Een horeca schaduwdoek zorgt voor een verlenging van het buitenseizoen en zorgt dus ook voor omzetverhoging.

Geen gedoe met parasols

Bent u het beu om elke keer weer met zware parasols te sleuren op uw terras, in een poging om voldoende schaduwplekken te creëren voor uw gasten? Die tijden van frustratie en ongemak zijn nu definitief verleden tijd, dankzij de innovatieve oplossing van een schaduwdoek!

Horeca schaduwdoek

Bescherming tegen zon en regen

Onze hoogwaardige schaduwdoeken staan garant voor uitstekende kwaliteit en zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van zowel particuliere als commerciële buitenruimtes. Deze doeken zijn zorgvuldig vervaardigd uit robuuste materialen. Ze zijn dus uitermate bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden, van de brandende zon tot onverwachte regenbuien.

Bescherming tegen uv-stralen

De geavanceerde stoftechnologieën waarvan onze schaduwdoeken zijn gemaakt, bieden een superieure bescherming tegen schadelijke UV-stralen, waardoor u en uw klanten zorgeloos kunnen genieten van de buitenlucht.

Horeca schaduwdoek

Meer sfeer en comfort

Onze schaduwdoeken voor de horeca zorgen voor meer sfeer en comfort. Voeg nog sfeervolle verlichting, enkele verwarmingselementen en comfortabel meubilair toe aan uw terras en creëer zo een gezellige en warme omgeving die gasten aantrekt.

Vaak vergunningsvrij te plaatsen

In sommige gevallen is een vergunning nodig om grote aanpassingen te doen aan uw horecazaak of -omgeving. Wilt u een schaduwdoek laten plaatsen door HOOVER Concepts®? Dan kan dit vergunningsvrij, aangezien het semipermanente, afneembare doeken zijn. Wij vertellen u er graag meer over indien gewenst.

Horeca schaduwdoek
Horeca schaduwdoek

Vrijwel geen beperkingen in grootte

Het maakt niet uit hoe groot de ruimte is die u wilt overkappen, er zijn vrijwel geen beperkingen in grootte. HOOVER Concepts® levert 100% maatwerk af en heeft voor elke functionaliteit een oplossing. Laat ons weten wat u precies zoekt en wij zorgen voor een afwerking tot in de puntjes.

Beschermt terrasmeubelen tegen uv-straling

Een kwalitatieve schaduwdoek beschermt niet alleen uw klanten tegen sterke uv-straling. Ook uw terrasmeubelen gaan na verloop van tijd lijden als ze constant blootgesteld worden aan de zon. Onder een hoogwaardige schaduwdoek staan de meubels van uw horecazaak beschermd, blijven ze in goede staat en kunnen ze jarenlang gebruikt worden.

Horeca schaduwdoek

Eenvoudig te plaatsen en af te nemen

Heeft u een op maat gemaakt schaduwdoek laten maken voor uw horecazaak? Dan is de overkapping snel en eenvoudig te plaatsen en af te nemen. Onze hooggekwalificeerde medewerkers met jarenlange ervaring zorgen voor een professionele installatie.

Permanente oplossingen voor uw horecazaak

Wij bieden niet alleen semipermanente oplossingen aan. Ook als u op zoek bent naar een permanente overkapping, zit u goed bij ons. Onze permanente vaste zeilstructuren zorgen ervoor dat uw gasten ook tijdens de wintermaanden gebruik kunnen maken van uw terras. Deze zeilstructuren zijn niet verwijderbaar en blijven dus heel het jaar door hangen.

Horeca schaduwdoek
Horeca schaduwdoek

Hoogkwalitatief en uiterst weersbestendig

De permanente oplossingen van HOOVER Concepts® zijn stormvast tot en met windkracht 12 en kunnen bovendien een belasting van 30 cm sneeuw per m2 aan. Daarnaast hebben onze permanente overkappingen van hoogwaardig textielmateriaal een zeer lange levensduur. Laat u er één plaatsen? Dan kan deze tot wel 20 jaar boven uw terras blijven hangen.

Wij verzorgen het onderhoud van uw schaduwdoek

Om er zeker van te zijn dat uw horecazaak jarenlang kan genieten van het schaduwdoek, is het belangrijk om hier goed zorg voor te dragen. Indien gewenst, neemt HOOVER Concepts® u het onderhoud van uw schaduwdoek uit handen. Zo pronkt u altijd met een verzorgde, luxueuze overkapping waaronder uw klanten met plezier vertoeven, heel het jaar door.
Horeca schaduwdoek

Contacteer ons bij interesse in een schaduwdoek voor uw horecazaak

Wilt u de buitenomgeving rond uw horecazaak stijlvol aankleden met een horeca schaduwdoek? Doe dan een beroep op de expertise van HOOVER Concepts®. Heeft u vragen of krijgt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over!