Schaduwdoek op maat laten maken

Bent u op zoek naar de perfecte, luxueuze schaduwoplossing voor uw terras of tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken hoogwaardige schaduwdoeken op maat in heel België. Of u nu op zoek bent naar een waterdicht schaduwdoek of een doek die op maat is gemaakt om in uw specifieke ruimte te passen, wij hebben alles in huis wat u nodig heeft om uw buitenruimte te beschermen tegen zon en regen.

Vorm van het schaduwdoek

Onze schaduwdoeken op maat zijn geen ‘gewone vlakke schaduwdoeken’. Door de speciale vorm en dubbele kromming zijn ze wateraflopend en wel veel sterker dan een gemiddelde standaard schaduwdoek dat je online bestelt. Het is onder andere aan de vorm dat je een HOOVER Concepts® schaduwdoek of zeil overkapping herkent. 

 

Schaduwdoek op maat laten maken?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogenlijk!

Onze klanten aan het woord

Wij zijn over de hele lijn tevreden over de aanpak van HOOVER Concepts®. Van het ogenblik de offerte met bijpassende tekeningen werd goedgekeurd, werd de plaatsing opgevolgd en professioneel aangepakt. In een eerste fase met het uitzetten van de vaste structuur en het opmeten van het zeil. In de tweede fase met de uitvoering van het zeil: leveren, opspannen en klaar!

Bart en Patricia LonderzeelaZolder

Bij Smet Uitvaart hadden wij een heel goed gevoel, reeds van bij het eerste contact. Heel professionele aanpak, wensen van de klant dragen ze hoog in het vaandel ! Transparant en overzichtelijke prijsindicatie ! Mooie meerdere 3D ontwerpen met zorg en kennis voorbereid door de sympathieke Chrissie, zij begeleidde het ganse project met een ongekend enthousiasme en productkennis. Het eindresultaat bij oplevering een pareltje na de vakkundige plaatsing van Edwin en zijn team !

Thierry Eeklo

Al vele jaren hebben we naar volle tevredenheid een zeiloverkapping van HOOVER Concepts® hangen. Het voldoet volledig aan onze verwachtingen en de Zeeuwse wind stelt daar af en toe hoge eisen aan. Maar zeker ook de mensen van Hoover zijn allemaal vriendelijk, meedenkend en terzake kundig. Wij zijn zeer content en gaan nog lang genieten van onze zeiloverkapping.

Arian Zierikzee

Tijdens de bouw van een OKAN school in het Nooddorp voor Oekraïense vluchtelingen op Linkeroever kwamen we te weten dat we niet voldeden aan de verplichting van een overkapping van minimaal 50m² te voorzien. Na contact op te nemen werd er zeer snel een meeting georganiseerd met Chrissie. Haar professionele kijk alsook deskundigheid bracht ons in no time tot de gepaste oplossing, voor het juiste budget....

Yo Engelen Nooddorp voor Oekraïense vluchtelingen Linkeroever

Onze eerste ontmoeting met Chrissie was zeer positief. Een zeer vlotte en vriendelijke dame. Ook de plaatsing verliep rimpeloos van zowel de plaatsing van de palen door de werkmannen als de levering van het zeil. Zeer tevreden dus.

Jan willems Adegem

Mooi op maat gemaakt zonnezeil. Duidelijke 3D weergave van huis en tuin van verschillende jaargetijden, zodat je goed de schaduwpatronen kunt zien. Wij zijn erg blij met het eind product en hebben hierdoor een fijne zomer gehad. Ook de service en contact momenten bevielen goed.

Chris Oisterwijk

Onze ervaring met HOOVER Concepts® betreft het advies, ontwerp en realisatie van een oplossing voor een bijzondere vormgeving van een schaduwlocatie in onze tuin. Bijkomende uitdaging was de windval op deze locatie. Door het professionele traject van ontwerp en uitvoering is dit zeer passend opgelost door HOOVER Concepts®. Het resultaat was boven verwachting....

Gerald Kas Hulst

  Schaduwdoek waterdicht en afneembaar

  Bent u op zoek naar een schaduwdoek, waterdicht en afneembaar – die niet alleen bescherming biedt tegen de zon, maar ook tegen regen? Dan hebben wij voor u waterdichte schaduwdoeken die perfect zijn voor uw behoeften. Onze waterdichte schaduwdoeken zijn bestand zijn tegen water en vocht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw schaduwdoek tijdens een regenbui. En – indien u wenst – kan u uw schaduwdoek het hele jaar door buiten laten hangen. Haalt u uw schaduwdoek in de koudere wintermaanden liever naar binnen? HOOVER Concepts® schaduwdoeken op maat zijn makkelijk afneembaar.

  Schaduwdoek op maat toepassingen

  Of u nu op zoek bent naar een schaduwdoek voor uw terras, als overkapping in de tuin, of als zonnewering op een speelplaatshorecagelegenheid of sportaccommodatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  Schaduwdoek op maat levensduur

  Onze waterdichte schaduwdoeken worden gemaakt van duurzame materialen van de hoogste kwaliteit die bestand zijn tegen de Belgische weersomstandigheden, zodat u jarenlang kunt genieten van uw schaduwdoek. Gemiddeld gaat een schaduwdoek, mits goed onderhoud, wel tien tot twaalf jaar mee voor er zich tekenen van slijtage zullen voordoen. 

  Schaduwdoek laten plaatsen en afhalen

  Wij begrijpen dat niet iedereen handig is in het plaatsen van een waterdicht schaduwdoek. Daarom bieden wij ook standaard de service om uw schaduwdoek plaatsen. Onze ervaren professionele bouwteams komen uw schaduwdoek op maat op de juiste manier installeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het installatieproces. En indien gewenst, nemen we ze in de winter af en onderhouden en stockeren we uw schaduwdoek, om ze tijdens het lenteseizoen weer op te hangen op uw locatie. 

  Schaduwdoek prijs

  De schaduwdoeken van Hoover Concepts niet te vergelijken met een standaard schaduwdoek. U betaalt voor kwaliteit, stevigheid, een lange levensduur én een exclusief design. De prijsopbouw hangt van veel factoren af, stuur ons gerust foto’s van de buitenruimte en gewenste overkapping voor een prijsberekening via het contactformulier

  Waarom kiezen voor een HOOVER Concepts® schaduwdoek op maat?

  U leest het. Bij HOOVER Concepts® vinden we service even belangrijk als  kwaliteit. Wij maken geen concessies als het hierop aankomt. Daarnaast hebben we ervaring, veel ervaring. Al zo’n 14 jaar, om precies te zijn. Daarnaast werken we samen met vaste partners zoals Krinner voor de hardware en bevestigingsmaterialen.  Onze schaduwdoeken zijn duurzaam, hebben een exclusief design en zijn vervaardigd volgens de beste en nieuwste technieken. Bekijken wat we voor u kunnen doen?