Zeildoek terras voor een luxueuze buitenruimte bij HOOVER Concepts®

Bij HOOVER Concepts® ontwerpen we hoogwaardige zeildoeken op maat die uw terras transformeren tot een oase van comfort en schoonheid. Of u nu op zoek bent naar schaduw, bescherming tegen regen of een uitnodigende buitenruimte onze zeildoeken hebben het allemaal. Wij staan klaar om uw wensen te vervullen met onze op maat gemaakte oplossingen.

Zeildoek terras: alle voordelen op een rij

Waarom een zeildoek terras van HOOVER Concepts® ?

Bij HOOVER Concepts® begrijpen we dat elke klant, elke buitenruimte en elke woning unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij een polyester of pvc zeildoek terras op maat, volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Ons team zorgt voor een vakkundige installatie.

We maken gebruik van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. U kan uw terras transformeren in een luxueuze, functionele en stijlvolle buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Zeildoek terras

Materialen en duurzaamheid

Bij HOOVER Concepts® streven we naar duurzaamheid. Onze zeildoek terras worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de tand des tijds. Terwijl u een klassiek schaduwdoek jaarlijks zal moeten vervangen, gaan deze van HOOVER Concepts® wel 12 jaar mee.

We maken gebruik van de meest kwalitatieve sterke en waterbestendige zeilen . Door te kiezen voor HOOVER Concepts® investeert u in een product dat jarenlang meegaat en weinig onderhoud vereist.

Maatwerk en design

Bij HOOVER Concepts® geloven we in de kracht van maatwerk . Elke terrasoverkapping die we leveren, wordt speciaal ontworpen om perfect bij uw buitenruimte te passen. Onze ervaren ontwerpers nemen uw specifieke wensen en afmetingen in overweging om een zeildoek terras te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch perfect aansluit. 

zeildoek terras

Zeildoek terras: Installatie en onderhoud

Het installeren van een zeiloverkapping kan een complex proces lijken, maar bij HOOVER Concepts® nemen we dit uiteraard volledig op ons. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige en probleemloze installatie.

We zorgen ervoor dat het schaduwdoek terras stevig en veilig wordt gemonteerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade door wind of andere weersomstandigheden. Bovendien is ons team beschikbaar voor periodiek onderhoud, zodat uw doek in optimale staat blijft en u er langdurig van kunt genieten.

Veelzijdigheid en functionaliteit

Een zeildoek terras op maat biedt niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar is ook veelzijdig en functioneel. U kunt uw terras transformeren tot een multifunctionele buitenruimte. Of u nu wilt genieten van een ontspannen middag in de schaduw, een barbeque wilt organiseren of een gezellige buitenruimte wilt creëren om gasten te ontvangen, een waterdicht zeildoek terras maakt dit allemaal mogelijk.

zeildoek terras
Schaduwdoek op maat toepassingen

Klanttevredenheid

Bij HOOVER Concepts® streven we naar volledige klanttevredenheid. We begrijpen dat het investeren in een schaduwdoek terras op maat een belangrijke beslissing is en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Contacteer ons via het contactformulier.

Met een pvc zeildoek terrasoverkapping van HOOVER Concepts® kunt u uw terras omtoveren tot een functionele en stijlvolle buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Met onze hoogwaardige materialen, maatwerk, vakkundige installatie en uitstekende klantenservice bent u verzekerd van een product dat aan al uw behoeften voldoet.

Wij zijn over de hele lijn tevreden over de aanpak van HOOVER Concepts®. Van het ogenblik de offerte met bijpassende tekeningen werd goedgekeurd, werd de plaatsing opgevolgd en professioneel aangepakt. In een eerste fase met het uitzetten van de vaste structuur en het opmeten van het zeil. In de tweede fase met de uitvoering van het zeil: leveren, opspannen en klaar!

Bart en Patricia LonderzeelaZolder

Bij Smet Uitvaart hadden wij een heel goed gevoel, reeds van bij het eerste contact. Heel professionele aanpak, wensen van de klant dragen ze hoog in het vaandel ! Transparant en overzichtelijke prijsindicatie ! Mooie meerdere 3D ontwerpen met zorg en kennis voorbereid door de sympathieke Chrissie, zij begeleidde het ganse project met een ongekend enthousiasme en productkennis. Het eindresultaat bij oplevering een pareltje na de vakkundige plaatsing van Edwin en zijn team !

Thierry Eeklo

Al vele jaren hebben we naar volle tevredenheid een zeiloverkapping van HOOVER Concepts® hangen. Het voldoet volledig aan onze verwachtingen en de Zeeuwse wind stelt daar af en toe hoge eisen aan. Maar zeker ook de mensen van Hoover zijn allemaal vriendelijk, meedenkend en terzake kundig. Wij zijn zeer content en gaan nog lang genieten van onze zeiloverkapping.

Arian Zierikzee

Tijdens de bouw van een OKAN school in het Nooddorp voor Oekraïense vluchtelingen op Linkeroever kwamen we te weten dat we niet voldeden aan de verplichting van een overkapping van minimaal 50m² te voorzien. Na contact op te nemen werd er zeer snel een meeting georganiseerd met Chrissie. Haar professionele kijk alsook deskundigheid bracht ons in no time tot de gepaste oplossing, voor het juiste budget....

Yo Engelen Nooddorp voor Oekraïense vluchtelingen Linkeroever

Onze eerste ontmoeting met Chrissie was zeer positief. Een zeer vlotte en vriendelijke dame. Ook de plaatsing verliep rimpeloos van zowel de plaatsing van de palen door de werkmannen als de levering van het zeil. Zeer tevreden dus.

Jan willems Adegem

Mooi op maat gemaakt zonnezeil. Duidelijke 3D weergave van huis en tuin van verschillende jaargetijden, zodat je goed de schaduwpatronen kunt zien. Wij zijn erg blij met het eind product en hebben hierdoor een fijne zomer gehad. Ook de service en contact momenten bevielen goed.

Chris Oisterwijk

Onze ervaring met HOOVER Concepts® betreft het advies, ontwerp en realisatie van een oplossing voor een bijzondere vormgeving van een schaduwlocatie in onze tuin. Bijkomende uitdaging was de windval op deze locatie. Door het professionele traject van ontwerp en uitvoering is dit zeer passend opgelost door HOOVER Concepts®. Het resultaat was boven verwachting....

Gerald Kas Hulst

Contacteer ons

Met een zeildoek terrasoverkapping van HOOVER Concepts® kunt u uw terras omtoveren tot een functionele en stijlvolle buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Met onze hoogwaardige materialen, maatwerk, vakkundige installatie en uitstekende klantenservice bent u verzekerd van een zeildoek terras die aan al uw behoeften voldoet. Bekijken wat we voor uw buitenruimte kunnen betekenen?