Schaduwdoek terras van HOOVER Concepts®: een functionele eyecatcher

Wilt u uw terras omtoveren tot een oase van rust waar u kunt ontspannen en genieten van het buitenleven? Dan is een schaduwdoek terras van HOOVER Concepts® de perfecte oplossing. Niet alleen biedt het bescherming tegen de zon en hitte, het geeft uw tuin ook een luxueuze uitstraling. In deze blog leest u alles over de voordelen en mogelijkheden van een schaduwdoek terras van HOOVER Concepts®.

Schaduwdoek terras
Verleging van uw leefruimte

Schaduwdoek terras van HOOVER Concepts®: een verlenging van uw leefruimte & luxe uitstraling

Een schaduwdoek terras creëert niet alleen bescherming tegen de zon en hitte, het verlengt uw leefruimte. Het is de ideale oplossing om meer tijd buiten door te brengen en uw terras om te toveren tot een plek waar u kunt ontspannen, eten en genieten van het gezelschap van vrienden en familie. Bij HOOVER Concepts®maken we schaduwdoeken op maat, waardoor u de perfecte oplossing kunt vinden voor uw specifieke behoeften en wensen. Onze schaduwdoeken zijn waterdicht, beschermen tegen de zon en zijn UV-bestendig. 

Een schaduwdoek terras van HOOVER Concepts® geeft uw tuin een luxe uitstraling. Zowel in vorm als materiaal hebt u heel wat keuze. Hierdoor kunnen we  uw luxe schaduwdoek terras perfect afstemmen op uw tuinmeubilair, de architectuur van uw woning en uw persoonlijke smaak. Zo ontwerpen we een modern, dynamisch concept dat past bij elke tuinstijl.

Schaduwdoek terras HOOVER Concepts®:
een 3D ontwerp op maat

Bij HOOVER Concepts® zijn we vooruitstrevend in ons vakgebied. Het ontwerpen van een schaduwdoek voor uw terras op maat is niet zomaar iets. Het vergt een nauwkeurige aanpak waarbij rekening wordt gehouden met verschillende factoren. Het driedimensionaal programma waar we mee werken is een belangrijk onderdeel van dit proces.

 

Het programma biedt de mogelijkheid om het schaduwdoek op maat in 3D te ontwerpen. Hierdoor krijgt u als klant een realistisch beeld van hoe het geheel eruit zal zien op uw terras. Het programma maakt het mogelijk om alle mogelijke hoeken en standen van het concept te bekijken en te beoordelen. Zo kunnen er bijvoorbeeld verschillende kleuren en vormen worden getest om te zien welke het beste bij de omgeving past.

 

Bij het ontwerp wordt er rekening gehouden met de architectuur van uw omgeving. Het doel is om het zonnezeil op een harmonieuze manier te integreren in uw tuin of terras. Het programma maakt het ook mogelijk om de exacte afmetingen te bepalen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het schaduwdoek terras perfect past en voldoet aan al uw wensen voor we het opbouwen.

Semi permanent

Schaduwdoek terras van HOOVER Concepts®: functionaliteiten

Het schaduwdoek terras van HOOVER Concepts® is niet alleen een mooie toevoeging aan jouw tuin, maar ook een functionele eyecatcher. Het doek biedt namelijk bescherming tegen schadelijke zonnestralen en creëert schaduw op warme zomerdagen. Hierdoor kun je optimaal genieten van jouw terras en hoef je je geen zorgen te maken over de schadelijke effecten van de zon. Bovendien is het schaduwdoek waterdicht, waardoor je ook tijdens een regenbui kunt blijven genieten van jouw terras.

Lichtgewicht membraan: 270 gram per m2

Opgehangen met een katrolsysteem

Bouwwijze is relatief lichtgewicht

Mooi & uniek resultaat met beperkte elementen

Beschermt tegen UVA en UVB stralen

Hoge lichtdoorlatendheid (doorschijnend of zelfs transparant)

hand-washing

Zelfreinigend, schimmelwerend en vuilafstotend zeiloppervlak

Thermische isolatie-eigenschappen

Weerbestendig en windvast tot 8 Beaufort

In verschillende kleuren beschikbaar

Unique krommig

Schaduwdoek terras van HOOVER Concepts®:
een unieke kromming

Onze HOOVER Concepts® schaduwdoeken hebben een unieke gebogen vorm en kromming, wat bijdraagt aan de stabiliteit en duurzaamheid van het doek.

De gebogen vorm en kromming zorgen voor een betere spanning van het doek, wat voorkomt dat het gaat klapperen of doorhangen bij harde wind of regen. Daarnaast zorgt de kromming ervoor dat het doek beter bestand is tegen wateraccumulatie en vuilophoping. Dit verlengt de levensduur van het doek en vermindert de noodzaak voor onderhoud.

Bovendien draagt de gebogen vorm en kromming bij aan de esthetische waarde van het schaduwdoek. Het zorgt voor een strakke en moderne uitstraling die zich goed leent voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Het is een populaire keuze voor restaurants, hotels en resorts omdat het niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de sfeer en uitstraling van de buitenruimte.

HOOVER Concepts®ontwerpt luxe schaduwdoeken in verschillende vormen en krommingen: rechte, concave en convexe vormen in verschillende afmetingen en kleuren. Dit geeft u de mogelijkheid om een schaduwdoek te creëren dat past bij uw persoonlijke voorkeur en de inrichting van uw buitenruimte.

Schaduwdoek terras van HOOVER Concepts®: stevig en duurzaam

HOOVER Concepts®maakt schaduwdoeken van hoogwaardige kwaliteit die jarenlang meegaan. Onze schaduwdoeken zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal en zijn bestand tegen uv, wind, regen en zonlicht. Bovendien zijn onze schaduwdoeken voorzien van stevige palen en bevestigingsmaterialen, waardoor ze zelfs bij slechte weersomstandigheden stevig blijven staan. Het doek is gemaakt van een zeer sterk polyesterweefsel, dat is behandeld met een waterdichte coating. Dit zorgt ervoor dat het doek bestand is tegen regen en dat het lang meegaat. Bovendien is het doek UV-bestendig en biedt het bescherming tegen schadelijke zonnestralen. De palen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen roest en corrosie. De leveranciers van onze schaduwdoek palen zijn net zoals al onze materialen zorgvuldig gekozen. Dit alles zorgt voor een duurzaam en een schaduwdoek miniem aan onderhoud. Een stevig schaduwdoek van HOOVER Concepts® is dan ook een duurzame investering waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Kies voor comfort, luxe en plezier en laat een schaduwdoek terras maken door HOOVER Concepts®. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw droomontwerp te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.