Blogs

Blogs HOOVER Concepts

Ontdek hier op deze pagina onze blogs en laat je inspireren door de wereld van HOOVER Concepts®

Wat je allemaal kan terugvinden op deze pagina? Een heleboel handige informatie zoals het kiezen van de juiste materialen, het optimaliseren van uw ruimtegebruik, het vinden van de perfecte balans tussen schaduw en licht of ontdekken wat HOOVER Concepts® voor jou kan betekenen. 

Schaduwdoek terras
Schaduwdoek openbare ruimte

Welke kleur zonnedoek biedt de meest effectieve oplossing?

Wilt u graag een zonnedoek plaatsen, maar weet u niet goed welke kleur u moet kiezen? Bij het plaatsen van een zonwering is het belangrijk bepaalde aspecten in gedachten te houden: de ruimte waar u hem gaat laten hangen, de kleur van het zonnedoek en het effect op de energie-efficiëntie. Deze factoren hebben één voor één invloed op de effectiviteit van uw zonnedoek.

Lees meer »
Schaduwdoek zorg

Welk schaduwdoek past bij mij? Ontdek 10 tips van HOOVER Concepts®

Bij het kiezen van het perfecte schaduwdoek voor uw buitenruimte zijn er verschillende belangrijke overwegingen om te maken. De juiste schaduwdoeken bieden niet alleen schaduw op een zonnige dag, maar kunnen ook dienen als een stijlvolle toevoeging aan uw buitenomgeving. Hier zijn 10 waardevolle tips om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw specifieke behoeften.

Lees meer »
Hoover Concepts DESIGN OVERKAPPING

De juiste zonwering kiezen: tips van HOOVER Concepts®

Wilt u graag zonwering kopen, maar weet u niet goed welke zonwering de juiste keuze is? Bij HOOVER Concepts® worden er twee types zonwering aangeboden. Er bestaat niet zoiets als de beste zonwering. U kiest voor het systeem dat bij u past. We gaan verder in op de verschillende soorten zonwering en de voordelen die zij met zich meebrengen.

Lees meer »