Zonnezeil op maat voor
uw terras of tuin

Bent u op zoek naar een stevig schaduwdoek voor uw terras of tuin? Dan bent u bij HOOVER Concepts® aan het juiste adres. Wij maken zonnezeilen op maat, zodat u optimaal kunt genieten van een schaduwpatroon dat perfect aansluit bij uw terras, tuin én de stijl van uw woning. 

Zonnenzeil in achtertuin

Stevig schaduwdoek? Een duurzame
schaduwoplossing op maat

Bij HOOVER Concepts® leggen we de nadruk op kwaliteit en stevigheid van onze op maat gemaakte zeildoeken. Onze zonnezeilen zijn gebaseerd op een unieke technologie, waarbij het zeil tijdens het confectioneren wordt voorzien van een vorm die zorgt voor maximale spanning. Dit maakt onze zeildoeken veel steviger dan een traditioneel schaduwdoek. Zo kunt u ook bij grillige weersomstandigheden, zoals harde wind en hevige regen, genieten van optimale stabiliteit. Het zeil wordt namelijk niet alleen door de spanning, maar ook door de ingebouwde vorm beschermd tegen zon en de andere elementen. De wind wordt afgebogen en het regenwater wordt via de lage punten van het zeil afgevoerd. Kies voor de kwaliteit en stevigheid van HOOVER Concepts® Textile Structures en geniet van een duurzame en betrouwbare oplossing voor uw terras of tuin.

Een functioneel ontwerp op maat van uw tuin of terras

nze zeildoeken zijn niet alleen stijlvol en stevig, maar ook functioneel en een esthetische meerwaarde voor uw buitenruimte. Ze zijn lichtdoorlatend, waardoor er voldoende licht binnenkomt en u toch kunt genieten van het buitenleven. Bovendien houden we bij het ontwerpen van uw zeildoek op maat als u dat wenst rekening met eventuele inkijk van buren, zodat u ongestoord kunt genieten van uw privacy. Een zonnezeil op maat geeft uw tuin of terras een eigentijdse uitstraling en is perfect te combineren met de moderne of klassieke architectuur van uw woning. Daarnaast biedt een zonnezeil op maat bescherming tegen felle zonnestralen, tegen uv en tegen regen. Hierdoor bent u beschermd tegen de zon, blijft uw terrasinterieur langer mooi en kunt u ook bij een beetje regen gewoon blijven genieten van uw buitenruimte. Een HOOVER Concepts® zonnezeil waterdicht, maar lichtdoorlatend is de ideale feature in uw tuin deze zomer. 

Zeiloverkapping-terras-op-maat

Een zonnezeil op maat: een statement piece van formaat

Een zonnezeil op maat kan dus niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement piece voor de uitstraling van uw buitenruimte. Een zonnedoek terras voegt een stijlvolle touch toe aan uw tuin en kan de esthetiek van uw buitenruimte verbeteren. Stijl, kleur en vorm zijn allemaal naar wens te ontwerpen, waardoor u uw eigen unieke persoonlijkheid kan vertalen naar het doek. Onze zonnezeilen kunnen dienen als het middelpunt van uw buitenruimte, waardoor het een uitnodigende plek wordt om te ontspannen en tijd door te brengen met vrienden en familie. Met de juiste verlichting kan het zonnezeil terras in de avonduren een spectaculair lichteffect creëren. Bovendien kan een schaduwdoek op maat België de waarde van uw woning verhogen. Een stijlvol en goed ontworpen zonnezeil kan potentiële kopers aantrekken en uw huis onderscheiden van de anderen in de buurt. Het kan een extra verkoopargument zijn voor mensen die op zoek zijn naar een woning met een mooie buitenruimte. U hoort het. Een zonnezeil op maat is zoveel meer dan een functioneel stuk voor uw buitenruimte. 

Zonnedoek

Optimale kwaliteit en hoogwaardige materialen

Onze textiel zeildoeken op maat worden op onze eigen productielocatie geheel op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op uw buitenruimte en voldoen aan uw specifieke wensen. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen langdurige en verschillende weersomstandigheden alsook beschermen tegen uv.  Bij hoogwaardige materialen denken we spontaan aan bijvoorbeeld onze kwaliteitskatrollen van Harken. Van een HOOVER Concepts® zonnezeil kan u ongestoord genieten en hoeft u zich jarenlang geen zorgen te maken over vervanging of reparatie.

Kies voor comfort, luxe en plezier en laat een zonnezeil op maat maken door HOOVER Concepts®. Onze vakmensen  staan voor u klaar om uw droomontwerp te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.