Zonnedoek op maat laten maken

Een zonnedoek of zonwerend doek van Hoover Concepts is een luxueus schaduwdoek gemaakt van zonwerend zeil dat beschermt tegen Uv-stralen en regen. Onze luxueuze zonnedoeken op maat gemaakt passen altijd perfect bij uw buitenruimte. Of u nu zoekt naar een zonnedoek voor uw terras of als overkapping voor de tuin, hier bent u aan het juiste adres.

Zonnedoek terras op maat

Een zonnedoek op uw terras is een absolute meerwaarde voor uw tuin of buitenruimte, waar ze voor verkoeling en bescherming zorgen. Of u nu een zonnedoek voor uw tuin, terras of balkon wilt, wij ontwerpen de perfecte oplossing om het zonnedoek van uw dromen te creëren. Onze zonnedoeken zijn altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw specifieke ruimte waardoor geen enkel zonnezeil hetzelfde is. Zo bent u zeker van een origineel zonnedoek dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Schaduwdoek op maat laten maken?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogenlijk!

Zonnedoek waterdicht op maat

Een beetje regen? Geen probleem! De zeilen van onze zonnedoeken zijn 100% waterdicht. Dus zit u gezellig op uw terras een boek te lezen en komen er wat regenwolken aanzetten? Dan hoeft u uw terraskussens niet naar binnen te brengen en u blijft zelf ook gewoon lekker zitten. Onder een waterdicht zonnedoek op maat zit u heerlijk droog. Dit is vooral handig voor degenen die ook willen genieten van hun terras tijdens de natte Belgische zomers. Bovendien zijn ze windvast, tot 8 Beaufort, dus ook met stevige rukwinden kan u ze laten hangen.

We werken samen met u om de perfecte stof en afmetingen te kiezen en creëren een prachtige waterdichte zonnedoek op maat. Zoals bijvoorbeeld een klant die een waterdichte zonnedoek voor hun buitenbar wilde om ze beschermen tegen zowel de zon als de regen. Met een zonnedoek op maat van Hoover Concepts kon de klant de buitenbar het hele jaar door gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden.

Zonnedoek zwembad

Een zonnedoek aan het zwembad is een geweldige aanvulling voor uw buitenruimte. Vooral mensen die graag tijd doorbrengen in de zon, maar toch af en toe de schaduw willen opzoeken hebben er baat bij. Met een zonnedoek op maat kan u de hele dag genieten van het buitenleven zonder dat u zich zorgen moet maken over de schadelijke stralen van de zon. Het zonnezeil biedt schaduw en verkoeling. Een ander groot voordeel van een zonnedoek aan het zwembad is de esthetische waarde. We maken een 3D-ontwerp dat het doek perfect doet passen bij de stijl van uw huis, uw tuin en uw zwembad. Zo kan u rekenen op een mooi en origineel ontwerp dat uw zwembad in een oase van rust en ontspanning verandert.

Zonnedoek op maat bestellen: persoonlijke benadering van eerste contact tot oplevering

Bij Hoover is service even belangrijk als kwaliteit. Vrijwel alles wordt inhouse gedaan, van engineering en designadvies tot aan de plaatsing zelf. Zo hebben we volledige controle over het productieproces en kunnen we snel schakelen en efficiënt communiceren. We bieden een persoonlijke benadering, waarbij u één contactpersoon hebt gedurende het hele project die u betrekt bij elke fase van het project. 

Zonnedoek op maat maken: werkwijze

Het begint met een afspraak waar we uw wensen bespreken en de mogelijkheden bekijken. Vervolgens maken we een 3D-visualisatie van de locatie en presenteren we het finale ontwerp, inclusief schaduwsimulatie én materiaalkeuze. Daarna worden de werktekeningen gemaakt, de hardware geproduceerd en gemonteerd bij u op locatie, en het zeil gefabriceerd. Tot slot wordt het zeildoek op maat geïnstalleerd en krijgt u een uitgebreide uitleg over het gebruik en onderhoud.


Een zonnedoek van Hoover Concepts is een duurzame oplossing die wel 12 jaar meegaat zonder tekenen slijtage te vertonen.

Een zonnedoek op maat laten maken?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk!