Zonnedoek op maat laten maken? HOOVER Concepts® is jouw partner!

Wat is een zonnedoek?

Een zonnedoek of zonwerend doek van HOOVER Concepts® is een luxueus schaduwdoek gemaakt van zonwerend zeil om te beschermen tegen UV-stralen en regen. Onze luxueuze zonnedoeken zijn op maat gemaakt passen altijd perfect bij uw buitenruimte. Bent u op zoek naar een zonnedoek voor het terras of als overkapping voor de tuin? Hier bent u aan het juiste adres.

Zonnedoek terras op maat - HOOVER Concepts®

Een zonnedoek op uw terras is een absolute meerwaarde voor een tuin of buitenruimte, waar ze voor verkoeling en beschutting zorgen. Of u nu een zonnedoek voor een tuin, terras of balkon wilt, u kan kiezen voor een zonnedoek op maat bij HOOVER Concepts® en wij ontwerpen de perfecte oplossing om uw droomzonnedoek te creëren.

Onze zonnedoeken zijn altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw specifieke ruimte waardoor geen enkel zonnezeil hetzelfde is. Zo bent u zeker van een origineel product dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Zonnedoek op maat laten maken?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogenlijk!

Waterdicht zonnedoek

Zonnedoek waterdicht op maat - HOOVER Concepts®

Een beetje regen? Geen probleem! De zeilen van onze zonnedoeken zijn 100% waterdicht. Dus zit u gezellig op uw terras een boek te lezen en komen er wat regenwolken aanzetten? Dan hoeft u uw terraskussens niet naar binnen te brengen en u blijft zelf ook gewoon lekker zitten. Onder een waterdicht zonnedoek op maat zit u heerlijk droog. Dit is vooral handig voor degenen die ook willen genieten van hun terras tijdens de natte Belgische en Nederlandse zomers.

Bovendien zijn ze windvast, tot 8 Beaufort, dus ook met stevige rukwinden kan u ze laten hangen. We werken samen met u om de perfecte stof en afmetingen te kiezen en creëren een prachtig waterdicht zonnedoek op maat. Zoals bijvoorbeeld een klant die een waterdicht zonnedoek voor hun buitenbar wilde als bescherming tegen zowel de zon als de regen. Met een zonnedoek op maat van HOOVER Concepts® kon de klant de buitenbar het hele jaar door gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden.

Zonnedoek zwembad - HOOVER Concepts®

Een zonnedoek aan het zwembad is een geweldige aanvulling voor uw buitenruimte. Vooral mensen die graag tijd doorbrengen in de zon, maar toch af en toe de schaduw willen opzoeken hebben er baat bij. Met een zonnedoek op maat kan u de hele dag genieten van het buitenleven zonder dat u zich zorgen moet maken over de schadelijke stralen van de zon.

Het zonnezeil biedt schaduw en verkoeling. Een ander groot voordeel aan een zonnedoek, is de esthetische waarde. We maken een 3D-ontwerp dat het doek perfect doet passen bij de stijl in uw huis, tuin zwembad. Zo kan u rekenen op een mooi en origineel ontwerp dat uw zwembad in een oase van rust en ontspanning verandert.

Zonnedoek zwembad

Een zonnedoek, een grote meerwaarde!

Een zonnedoek biedt vele voordelen bij gebruik buitenshuis. Hier zijn enkele voordelen van een zonnedoek:

Schaduw en beschutting tegen de zon: Een zonnedoek is ontworpen om schaduw te bieden en te beschermen tegen schadelijke UV-stralen van de zon. Het doek kan helpen om een aangename en comfortabele buitenruimte te creëren, vooral op hete zomerdagen. Het verminderen van blootstelling aan direct zonlicht kan ook helpen bij het voorkomen van zonnebrand en hitteslag.

Verkoeling van buitenruimtes: Door een zonnedoek op te hangen boven een terras, patio, tuin of speelplaats, kan u de temperatuur van die ruimtes verlagen. Het doek blokkeert een deel van de zonnestralen en helpt warmteopbouw te verminderen, waardoor de omgeving koeler blijft.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Zonnedoeken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en materialen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke behoeften van de ruimte en de gewenste esthetiek. Ze kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd en kunnen worden aangepast om meer of minder schaduw te bieden, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Duurzaamheid en lange levensduur: Zonnedoeken worden meestal gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals UV-straling, regen en wind. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en vereisen over het algemeen weinig onderhoud. Daarnaast kunnen ze een alternatief zijn voor parasols en luifels die na verloop van tijd kunnen slijten.

Esthetisch aantrekkelijk: Zonnedoeken kunnen een stijlvolle en eigentijdse uitstraling geven aan buitenruimtes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen, waardoor u de mogelijkheid heeft om de esthetiek van uw buitenruimte te verbeteren. Ze kunnen ook dienen als architectonisch element en een visueel interessant kenmerk toevoegen aan een tuin of terras.

Zonnedoek op maat bestellen: persoonlijke benadering van eerste contact tot oplevering

Bij HOOVER Concepts® is service even belangrijk als kwaliteit. Vrijwel alles wordt inhouse gedaan, van engineering en designadvies tot aan de plaatsing zelf. Zo hebben we volledige controle over het productieproces en kunnen we snel schakelen en efficiënt communiceren. We bieden een persoonlijke benadering, waarbij u één contactpersoon hebt gedurende het hele project die u betrekt bij elke fase van het project. Bij HOOVER Concepts® streven we naar het beste voor onze klanten! Heeft u hulp nodig? Contacteer ons via het contactformulier zodat wij u te woord kunnen staan bij al uw vragen.

Zonnedoek op maat maken: werkwijze

Het begint met een afspraak waar we uw wensen bespreken en de mogelijkheden bekijken. Vervolgens maken we een 3D-visualisatie van de locatie en presenteren we het finale ontwerp, inclusief schaduwsimulatie én materiaalkeuze. Daarna worden de werktekeningen gemaakt, de hardware geproduceerd en gemonteerd bij u op locatie, en het zeil gefabriceerd. Tot slot wordt het zeildoek op maat geïnstalleerd en krijgt u een uitgebreide uitleg over het gebruik en onderhoud. Een zonnedoek van HOOVER Concepts® is een duurzame oplossing die wel 12 jaar meegaat zonder tekenen slijtage te vertonen.

Een zonnedoek op maat laten maken?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk!