Schaduwdoek speelplaats op maat
veilig en beschermd buitenspelen

Op zoek naar een stijlvolle en duurzame manier om op de speelplaats meer schaduw te creëren? Bij HOOVER Concepts® hebben we meer dan 13 jaar ervaring in het fabriceren en plaatsen van hoogwaardige schaduwdoeken op speelplaatsen en kinderdagverblijven.

Schaduwdoek speelplaats: bescherming tegen de zon

Waarom is het belangrijk om uw speelplaats of kinderdagverblijf te voorzien van schaduwdoeken? Het antwoord is simpel: veiligheid. Kinderen spelen graag buiten, tevens is het belangrijk voor hun gezondheid én hun ontwikkeling regelmatig buiten te spelen. Maar blootstelling aan de zon is schadelijk voor hun huid. Met een hoogwaardige schaduwdoek creëert u een veilige en comfortabele speelomgeving voor de kinderen.

Onze schaduwdoeken of semipermanente zeiloverkappingen bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar hebben nog andere voordelen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen regen, wind en UV-straling. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u altijd een schaduwdoek vindt die perfect past bij uw buitenruimte.

Maar onze schaduwdoeken bieden niet alleen praktische voordelen, ze zijn ook nog eens stijlvol en esthetisch verantwoord. U creëert moeiteloos een moderne uitstraling op de speelplaats of de buitenruimte aan het kinderdagverblijf. Het is een meerwaarde voor de inrichting van elke speelplaats.

HOOVER Concepts® schaduwdoek speelplaats eigenschappen:

Bescherming tegen Uv-stralen en regen

Hoogwaardige materialen

Windvast tot 8 beaufort

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Altijd volledig op maat van uw buitenruimte

Oneindig veel mogelijkheden

Meerwaarde voor de inrichting van de speelplaats

Gekleurd zonnedoek

Schaduwdoek boven zandbak

Een zandbak is een heerlijke plek voor kinderen om te spelen en te ontdekken. Ze kunnen urenlang graven, bouwen en spelen in het zand. Maar in de felle zon kan het spelen in de zandbak uitputtend en zelfs gevaarlijk zijn. Door een schaduwdoek boven de zandbak te laten plaatsen, kunnen de kinderen veilig en comfortabel blijven spelen. En ook al worden de kids niet elk uur ingesmeerd met zonnebrandcrème kan u gerust zijn. Onze schaduwdoeken bieden bescherming tegen UV-straling en creëren een aangename speelomgeving voor de kinderen. Het schaduwdoek zorgt ervoor dat het zand niet te warm wordt en er altijd naar hartenlust gespeeld kan worden. Met een hoogwaardige schaduwdoek boven de zandbak kunt u er zeker van zijn dat de kinderen veilig kunnen spelen in de zandbak.

Waarom kiezen voor een HOOVER Concepts® schaduwdoek op maat voor uw speelplaats?

Bij HOOVER Concepts® staan kwaliteit en service voorop. Wij maken geen concessies als het hierop aankomt. We hebben al zo’n 14 jaar ervaring waarop we kunnen steunen. Veiligheid is bij ons een prioriteit. We werken met duurzame en degelijke materialen en rekenen op onze vaste partners zoals Clamcleat – voor de bevestigingscomponenten. Onze schaduwdoeken zijn duurzaam, veilig, hebben een exclusief design en zijn vervaardigd volgens de beste en nieuwste technieken. Bekijken wat we voor uw buitenruimte kunnen betekenen?