Hoover Concepts

Wat is een HOOVER Concepts Textile structure

Waar voldoet een perfecte Textile Structure aan?

Alle gespannen textiel zeiloverkappingen van HOOVER Concepts® zijn een lust voor het oog. Ze beantwoorden aan de allerhoogste bouwkundige en technologische eisen. Of het nu dient als schaduwdoek (zonnezeil), afscherming van privacy of als overkapping tegen regen en wind, vrijwel alles is mogelijk.

Hoover Concepts TUINOVERKAPPING

Naast semi-permanente seizoensgebonden zonnezeilen zijn er ook zogenaamde permanente stormvaste zeiloverkappingen welke àlle grillen van ons klimaat weerstaan en waar u 365 dagen per jaar van kunt genieten. Maar dat kan niet zomaar. Bij het realiseren van een textiel overkapping welke u zonder beperkingen wenst te gebruiken komt heel veel meer kijken dan bij een semi-permanente lichtgewicht overkapping van zeil. De valkuilen hiervoor zijn enorm en veel klanten èn andere leveranciers houden hier te weinig rekening mee met alle gevolgen van dien. Om een 365 dagen geschikte textieloverkapping te realiseren is gespecialiseerde kennis, ervaring èn engineering onontbeerlijk. Hiervoor bent u bij HOOVER Concepts®, als dé specialist op het gebied van zonnezeilen en (semi)permanente zeiloverkappingen, aan het juiste adres.

Hoover Concepts 18

Exclusiviteit en maatwerk in zonnezeilen en zeiloverkappingen

Het gebruik van duurzame en hoogwaardige kwaliteitsmaterialen maken van de op maat gemaakte terrasoverkappingen van HOOVER Concepts® een investering voor het leven. Vakmanschap, technologie en een duurzame productie en afwerking vormen hierbij de sleutelwoorden.

Wij richten ons uitsluitend op de ontwikkeling en realisatie van exclusieve zonnezeilen en maatwerk zeiloverkappingen. Binnen onze organisatie hebben wij alle facetten voor de totstandkoming van uw overkapping onder één dak. Daardoor staan wij altijd garant voor de perfecte oplossing voor úw project, voor úw locatie, de totale afwerking en kwaliteit. Het proces van vervaardiging van onze systemen gebeurt met de hoogst mogelijk duurzame en kwalitatieve producten, tevens terug te vinden in de top van de maritieme wereld. Voor de techniek kiezen wij voor duurzaamheid, functionaliteit èn gebruiksgemak. Onze (semi)-permanente zeiloverkappingen kunnen dan ook, indien gewenst, 365 dagen per jaar blijven staan.

Maatwerk is vaak meer geschikt dan standaard oplossingen

Durf functionaliteit, exclusiviteit en design te combineren. Wij krijgen zeer vaak de vraag naar standaard oplossingen. Echter hebben standaard oplossingen de beperking dat ze vrijwel nooit aansluitend zijn op de omgeving van onze klanten of door maatvoering en omvang niet aan de verwachtingen van het juiste schaduwpatroon en optimale afwatering kunnen voldoen.
De zeiloverkappingen van Hoover Concepts® zijn stuk voor stuk maatwerk en doen uw wildste ideeën uitkomen. Wij zorgen voor een uniek, tijdloos en verfijnd design dat perfect samen gaat met de te gebruiken materialen en de architectuur van uw woning, tuin, terras en omgeving. Zo zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd voor vrijwel elke situatie. Of het nu gaat om een overkapping voor een terras in de tuin, een overkapping met zeil voor een carport, een zeiloverkapping op een sportaccomodatie, openbare gelegenheid, overkappingen van speelplaatsen op school, overkapping zandbak op een kinderdagverblijf of horeca gelegenheid… Vrijwel alles is mogelijk door de ruime ervaring van onze eigen engineering afdeling, design adviseurs en ons eigen plaatsingsteam.

Hoover Concepts ZONNEDOEK

Wat mag u verwachten van HOOVER Concepts® als dé specialist in semi-permanente zeiloverkappingen èn permanente textile structres?

KWALITEIT & EXCLUSIVITEIT
MET EEN DESIGN OVERKAPPING

Hoover Concepts DESIGN OVERKAPPING

Wanneer u een design overkapping bij HOOVER Concepts® koopt weet u zéker dat u 100% top-kwaliteit koopt. Bij ons staan namelijk kwaliteit en exclusiviteit zéér hoog in het vaandel. Daarnaast kan de design overkapping op vele plaatsen worden toegepast. Denk hierbij aan de een vrijstaande overkapping, een veilige speelplek in de schaduw beschermd tegen UV-a en UV-B, een zeiloverkapping als carport of als blikvanger en eyecatcher bij een entree, een festival of als overkapping met zeil op een horeca-terras. Wanneer u een uiterst betrouwbare en functionele design overkapping van HOOVER Concepts® aanschaft bent u verzekerd van een sterke en weerbestendige oplossing. Daarnaast proberen wij keer op keer exclusieve oplossingen te bieden aan onze klanten, zodat een design overkapping de ultieme en functionele eyecatcher van uw locatie wordt!

Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden op uw locatie?

Wij geven àltijd een vrijblijvend advies om tot antwoorden op uw vragen te kunnen komen