Hoover Concepts

Semi-permanente Textile Structures?

Waar leveren wij onze zeiloverkappingen?

De windvaste zeiloverkappingen van HOOVER Concepts® zijn een gevestigde waarde in zowel België als Nederland. Tevens hebben we ook overkappingen met zeil gerealiseerd in onder andere Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Italië en zelfs in Bulgarije. De volledige realisatie van uw zeil overkapping, ook wel zonnezeil genoemd, gebeurt volledig in eigen beheer én in samenspraak met u als klant. Zo ontstaan telkens weer nieuwe en verrassende ontwerpen.

Kiezen voor een zeiloverkapping van HOOVER Concepts® betekent kiezen voor een design en vormgeving welke samen mét onze klant bepaald wordt én waarbij de klant kan genieten van alle functionaliteiten die een vaste overkapping te bieden heeft. Immers bieden onze oplossingen veel meer dan alleen maar schaduw.

Dus niet alleen zonwering, echter ook regenwering (met optimale afwatering) en stormvast (tot 8 beaufort). Tevens zijn onze membrane beveiligd tegen overbelasting. 

Onze semi-permanente systemen worden zo gebouwd dat het zeil op een éénvoudige wijze zélf af te halen en terug op te spannen is. Door met een membraan te werken dat amper 270gr/m2 weegt voldoen we volledig aan de omschrijving van een lichtgewicht zeilstructuur. Dat is erg praktisch om het zeil zelf af te halen en op te hangen. Indien wenselijk kan het team van HOOVER Concepts u daarbij assisteren. 

Wilt u meer weten over HOOVER Concepts®, onze werkwijze of over de aanschaf van een op maat gemaate overkapping van textiel? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team is u graag van dienst en wij helpen u graag persoonlijk verder.