Hoover Concepts

Zakelijk

Horeca zeildoek overkappingen

Voor veel horeca ondernemers is een vol terras een van de belangrijkste elementen voor verhoogde omzet. Zeker indien deze vergunningsvrij te plaatsen is. Geen hinder meer van parasol-voeten waardoor extra tafels en stoelen te plaatsen zijn. Een overkapping met zeildoek is dan dé ideale oplossing. Een perfecte eye-catcher, de ideale schaduwplek èn droge plek bij regen en wind. Een zeiloverkapping draagt bij aan een gezellige en warme sfeer op het terras. Onderscheidend ten opzichte van traditionele vormen van zon- en regenwering zoals parasols en knikarmsystemen die in veel gevallen onvoldoende bescherming bieden tegen regen, wind en bescherming tegen zon. 

 

Hoover Concepts 5

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoover Concepts 5
Afhankelijk van uw wensen, keuze van materialen en functionaliteit lopen prijzen sterk uiteen. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op om een gevoel en richting te krijgen bij de mogelijkheden en prijsopbouw op uw locatie.