Zeiloverkappingen voor thuis

Zeiloverkappingen op maat

Tuin en terras als onderdeel van uw leefomgeving

Wanneer u een mooi huis koopt is de tuin daar een belangrijk onderdeel van. De tuin wordt een steeds groter onderdeel van uw leefomgeving. U kunt uw tuin een geheel eigentijdse uitstraling geven via een design overkapping. We kunnen stellen dat onze tuin een nieuwe plek in ons leven heeft gekregen. Meer en meer wordt de tuin een volwaardige leefruimte die we optimaal willen benutten en volledig naar onze eigen smaak willen inrichten. Er zijn heel wat redenen om bij die inrichting te kiezen voor een terrasoverkapping, maar de éne is de andere niet. Er is immers een enorme keuze aan knikarmsystemen, parasols en zonnezeilen. Maar, bieden zij ook wat u zoekt? Veelal merken we dat traditionele vormen van zonwering niet, of nauwelijks voldoen aan de wensen. Met een maatwerk zeiloverkapping kunnen vrijwel alle wensen voor uw locatie ingevuld worden. Niet enkel bescherming tegen zon of regen, maar zeker ook bescherming van uw interieur tegen UV. Of het verminderen van zonlicht in uw woning. En wat te denken van het afschermen van inkijk vanuit de buren. 

Mogelijke zeiloverkappingen voor thuis

HOOVER Concepts® is dé specialist in exclusief, op maat gemaakte design terrasoverkappingen van zeil die een oplossing bieden voor alle situaties. Vrijwel alle modellen zijn mogelijk. Van strak tot asymmetrisch, van eenvoud tot fantasierijk, van aluminium tot RVS en al dan niet voorzien van led-verlichting.

Terrasoverkappingen

Een mooi lijnenspel en sierlijke bewegingen, een exclusief design met een eigen identiteit. Bij het ontwerp van een zonnezeil op maat houden wij rekening met de lijnen en architectuur van uw omgeving. Zo ontstaat één geheel hetgeen wij ontwerpen in een 3 dimensionaal programma zodat u zich een beeld kunt vormen hoe het zonnezeil, ook wel zeiloverkapping genoemd, eruit gaat zien in uw eigen omgeving. Indien u wenst kunnen wij in samenspraak met uw (tuin)architect overleg hebben over het uiteindelijke ontwerp. Zo sluiten uw wensen nog beter aan op de uiteindelijke realisatie van uw zonnezeil op maat.

Vrijstaande overkappingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Carports

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je koptekst tekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contacteer ons

Afhankelijk van uw wensen, keuze van materialen en functionaliteit lopen prijzen sterk uiteen. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op om een gevoel en richting te krijgen bij de mogelijkheden en prijsopbouw op uw locatie.