Hoover Concepts

Vrijstaande overkappingen

Méér dan een SCHADUWDOEK OP MAAT

Wilt u een schaduwdoek op maat?

Maak dan een afspraak bij HOOVER Concepts®. Wij zijn namelijk al jaren de specialist op het gebied van op maat gemaakte schaduwdoeken. Bij HOOVER Concepts® zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos en geheel naar uw wens te maken. Dat komt doordat wij àlle benodigde kennis voor een goed eindresultaat in eigen huis en beheer hebben. Daarnaast hebben wij alles onder één dak: wij ontwerpen, produceren en leveren (vrijstaande) semi-permanente textiel overkappingen onze permanente zeiloverkappingen (Textile Structures) geheel zelf en altijd op maat. Onze schaduwdoeken op maat zijn gemaakt voor de particuliere als ook voor de zakelijk markt. Zo kunt u onze doeken gebruiken als vrijstaande overkapping van een speelplaats, als overkapping van een zandbak op school, in de functie als overkapping aan het bedrijf voor rokers, overkapping van een entree of wat dacht u als blikvanger in de functie van een horeca terrasoverkapping of als vergunningsvrije carport?

Optimale bescherming met een schaduwdoek op maat

Een door ons gemaakt schaduwdoek op maat is van zeer hoge kwaliteit. In feite doen we onze op maat gemaakte zeiloverkappingen te kort met het woord schaduwdoek. Dat komt doordat de onze zeiloverkappingen veel meer bieden dan enkel schaduw. Ook bent u er zeker van dat u een optimale bescherming tegen de zon zult hebben. Wij maken bij onze exclusieve ontwerpen gebruik van de beste materialen die ook tegen harde wind en regen bestand zijn. Een schaduwdoek dat op maat wordt gemaakt is uiterst duurzaam en biedt een optimaal schaduwpatroon in uw tuin of over uw terras. Door het gebruik van de beste materialen kunt u in alle jaargetijden genieten van de zonnezeilen van HOOVER Concepts®. Zon, regen of zelfs windsnelheden tot beaufort 8 zijn geen probleem voor een schaduwdoek op maat van HOOVER Concepts®.

Het onderhoud van een waterdichte terrasoverkapping van textiel

Veel klanten stellen ons de vraag in welke mate er onderhoud gepleegd moet worden aan een terrasoverkapping van textiel. Enerzijds zijn al onze doekmaterialen voorzien van een coating en worden bijna alle zonnezeilen gestikt met een Teflon garen. Dit heeft als voordeel dat vuil zoals vogelpoep, hars uit bomen, fijnstof en zand er bij regenval zal aflopen naar de laagste punten van het zeil. Alle panelen van het membraan worden ‘dakpansgewijs’ gestikt. Ofwel vanaf het hoogste punt naar de steeds lager gelegen panelen. Door het verval van hoog naar laag zal het vuil er bij regenval af druppelen. We spreken van een optimale afwatering van de zeiloverkapping. Eventueel kunt u zelf ook aanplakkend of wat hardnekkig vuil met een zachte zeep en spons verwijderen. Gebruik in ieder geval géén hogedrukreiniger welke de vezelfs van het materiaal kapot zou maken of zou kunnen beschadigen. Veel klanten vragen ons in de herfst- en winterperiode om periodiek onderhoud van het zeildoek te verzorgen. Het zeil wordt dan industrieel tot in de vezels gereinigd en indien gewenst opnieuw voorzien van een vuil- en schimmelwerende of waterafstotende coating. Gedurende die maanden slaan wij uw zeil kostenloos, hoog en droog, op in onze productielocatie en opslag te Antwerpen. Van zodra het voorjaar weer begint plannen wij een datum om uw gehele systeem na te kijken en uw zeil weer op te hangen en optimaal op te spannen. Wij bekijken alle lijnen, bevestigingspunten en indien gewenst of noodzakelijk vervangen we onderdelen zodat u er weer een heel voorjaar en zomer van kunt genieten. Op deze wijze gaat uw zeiloverkapping van textiel ook langer mee!

Hoover Concepts 22

Voeg je koptekst tekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je koptekst tekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.