Hoover Concepts

Carports

Vergunningsvrij en op maat gemaakte Carports!

HOOVER Concepts® heeft de transitie gemaakt van een traditionele vorm van een carport naar een meer trendy vorm door middel van een overkapping van textiel. Veel van ons klanten kunnen ook geen traditionele overkapping plaatsen in verband met het niet verkrijgen van een vergunning. Een carport zeiloverkapping van HOOVER Concepts® is echter in de meeste gevallen geheel vergunningsvrij te realiseren! Membraanstructuren lenen zich perfect voor een karaktervolle design carport overkapping.

Een vergunningsvrije carport overkapping is een stijlvolle en trendy oplossing om uw auto op een veilige manier te beschermen. Wij luisteren tevoren naar uw wensen qua design en functionaliteit. Samen bespreken we de mogelijkheden èn de beperkingen waarmee u rekening moet houden. Altijd zorgen we er voor dat een carport zeiloverkapping voldoet aan alle eisen welke u er aan stelt. Een duurzame oplossing welke vergelijkbaar is met een vaste carport gebouwd met traditionele materialen. De ontwerpmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en onbeperkt. De keuze aan materialen en kleuren bespreken we en vullen we geheel naar uw wensen in.

De voordelen van een carport zeiloverkapping

De ontwerpfase van uw carport overkapping van zeil

Carport membraanstructuren zijn licht in gewicht, wat onder meer bij overkappingen veel extra voordelen biedt. Een alternatieve vorm van overkapping weegt doorgaans een pak meer, is vaak meer permanent aan de omgeving verankerd hetgeen de ontwerpmogelijkheden beperkt. Doordat de HOOVER Concepts® zeiloverkappingen zeer strak opgespannen worden door middel van een katrolsysteem, masten, eventueel gevel- en grondverbindingen creëren we een zeer stevig en stabiel geheel. Alle elementen worden bij de aanvang van het project mee in de ontwerpfase betrokken en met u besproken zodat samensmelt tot een mooi, functioneel en duurzaam geheel.

Naast dat wij uw overkappingen met doek ontwerpen, maken en produceren wij deze ook. Onze doekmaterialen zijn tevens van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast maken wij graag elke keer weer een uniek ontwerp voor onze klanten. Samen met u bedenken wij de perfecte oplossing voor u welke past in de omgeving en de style welke uw voorkeur geniet. Binnen onze afdeling Design & Engineering gaan wij aan de slag met de eerste ontwerpen welke wij bij u thuis komen presenteren. Ter plaatse bespreken we de ontwerpen en kunnen we die geheel naar wens aanpassen zodat er een finaal ontwerp ontstaat waar u zich helemaal in kunt vinden. HOOVER Concepts® doet de voorzet en u vult de verfijning in.

Voor inspiratie kunt u ons portfolio bekijken. Tevens kan een van onze adviseurs u tevoren een perfect advies op maat geven. HOOVER Concepts® heeft al meer dan 14 jaar ervaring met het maken en ontwerpen van unieke carport overkappingen.

Productie en installatie van uw carport zeiloverkapping

HOOVER Concepts® gebruikt uiterst duurzame materialen voor alle semi-permanente overkappingen. Ook voor de carport zeiloverkappingen maken we gebruik van uitsluitend materialen welke terug te vinden zijn in de top van de maritieme wereld en industrie. Al deze materialen zijn zo goed als onderhoudsvrij. Tijdens de oplevering van uw carport zeiloverkapping zal onze montage-medewerker u precies vertellen hoe alles werkt en functioneert. Ook uw vragen voor service en onderhoud aan uw zeiloverkapping zullen beantwoord worden. U ontvang een login-code om alle informatie nog eens op uw gemak op onze website na te kijken. U treft achter onze website een viertal instructievideo’s die u in woord en in beeld, stap voor stap, alles nog eens weergeeft.

Onze zeildoeken hebben een waterafstotende, vuilwerende en schimmelwerende coating. Na verloop van tijd kunnen UV stralen ervoor zorgen dat de coating degradeert waardoor het zeildoek vuiler is geworden. Indien u merkt dat u uw zeil eens een keer industrieel wenst te laten reinigen dan staan onze medewerkers klaar om uw zeil af te halen, te reinigen en terug te plaatsen waarbij alle bevestigingsmaterialen nog eens nagekeken worden. Voor service en onderhoud aan uw (carport) zeiloverkaping hebben we binnen HOOVER Concepts® meerdere mogelijkheden beschikbaar. Doet u gerust eens navraag bij een van onze medewerkers of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Productie en installatie van uw carport zeiloverkapping

Indien er een definitief ontwerp door u is goedgekeurd gaan wij intern aan het werk met de technische voorbereidingen ten behoeve van de productie van alle hardware materialen èn de werktekeningen voor de eerste installatie ervan. Er zal een datum afgestemd worden voor de 1e plaatsing èn het digitaal inmeten van alle zeilcoördinaten. Ons ingenieur gaat vervolgens de defintieve snijplannen uitwerken waarna onze zeilmaker het doekmateriaal door middel van een laserplotter zal snijden. Alle banen worden vervolgens handmatig in het atelier aan elkaar geconfectioneerd. Een zeer speciaal en vakkundig proces dat mùaar zeer weinig zeilmakers goed beheersen. Tijdens alle processen houden wij u stap voor stap op de hoogte van de voortgang. Van zodra het membraan klaar is komt ons installatie-team uw carport overkapping opleveren. U krijgt een heldere toelichting over de werkwijze, de functionaliteit en de manier van ophangen en afhalen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.