Hoover Concepts

Wie is HOOVER Concepts

Op maat gemaakte zeiloverkappingen en zonnezeilen.

Ruim veertien jaar geleden werden de eerste funderingen gelegd in de bouw en ontwikkeling naar een eigen revolutionair zonnezeilsysteem van HOOVER Concepts®. Geïnspireerd door de zonnezeilen die toen heel populair waren in Australië en Zuid-Afrika ging onze toenmalige ingenieur aan de slag om zo een nieuw soort zonnezeil en zonnezeilsysteem te introduceren. Een systeem dat de grillen van ons klimaat aan kan. Dus niet alleen schaduw, maar ook een optimale afwatering en windvastheid (tot 8 beaufort). Inmiddels zijn de zeiloverkappingen van HOOVER Concepts® tot in de puntjes uitgewerkt in design, duurzaamheid en techniek. Met deze knowhow is HOOVER Concepts® als geen ander in staat om de béste en meest exclusieve zeiloverkappingen te ontwerpen, te produceren èn geheel met eigen bouwteams te installeren. Onze zeiloverkappingen vormen daarmee een perfecte harmonie tussen kwaliteit, duurzaamheid, creativiteit en esthetiek.

HOOVER Concepts® werkt en opereert vanuit België en Nederland. Daarnaast zijn wij ook actief in Duitsland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Spanje en zelfs Bulgarije. Wij zijn landelijk vertegenwoordigd en werken we per regio met lokale vakspecialisten.

Concept & werkwijze

HOOVER Concepts® ontwikkelt, produceert en levert exclusieve, op maat gemaakte design zeiloverkappingen. Onze overkappingen zorgen enerzijds voor een optimale bescherming tegen de zon met daarbij een optimaal schaduwpatroon, anderzijds bieden ze door hun structuur ook bescherming tegen regen en wind (tot 8 beaufort). Elke project is uniek en individueel ingericht naar de wensen en behoeften van onze klanten. In nauwe samenwerking met onze afdeling Design en Engineering, wordt u meegenomen naar een 3D visualisatie waarin de locatie en omgeving waarvoor u een oplossing zoekt wordt weergegeven. In deze 3D visualisatie worden er samen met u ontwerpen ingetekend zodat u in staat bent zèlf te bepalen wat het uiteindelijke design wordt, welke architecturale lijnen gerespecteerd dienen te worden en wat het uiteindelijke schaduwpatroon wordt hetgeen wij middels ons ontwerpprogramma over alle maanden, alle dagen en 24 uur per dag kunnen tonen. Doordat wij alle benodigde kennis, technologie en engineering in huis hebben zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd. Of het nu gaat om een semi-permanente zeiloverkapping van 25m2 of een van permanente zeilstructuur van 2.500m2. Bij HOOVER Concepts bent u àltijd aan het juiste adres. Niet voor niets zijn wij dé specialist in op maat gemaakte zeiloverkappingen.