HOOVER Concepts

Meesters in op maat gemaakte zeiloverkappingen, schaduwdoeken en zonnezeilen

HOOVER Concepts
14 jaar ervaring, nog steeds een familiebedrijf

HOOVER Concepts ontwerpt, produceert en plaatst al 14 jaar uitzonderlijk mooie en duurzame 3D-zeiloverkappingen, schaduwdoeken en zonnezeilen op maat. 

We staan voor Design, Duurzaamheid en Durf. 

Geleid door Chrissie De Niel en Edwin van der Smissen is HOOVER Concepts vandaag nog steeds een Belgisch familiebedrijf.

Buiten en toch binnen zitten, heel het jaar door

Te heet, te koud, te nat om buiten te zitten… In België en Nederland is het altijd wel iets. Dankzij een zeiloverkapping van HOOVER Concepts geniet u het hele jaar door van fijne momenten op het terras. Zo zit u gezellig buiten… en toch een beetje binnen.

Hoover Concepts 22

Een beschutte plek, waar u ook bent

Zeiloverkappingen van HOOVER Concepts zijn altijd op maat en bieden een beschutte plek voor thuis maar ook voor bedrijven, scholen, horeca, sportclubs, openbare ruimten en zoveel meer.

De enige specialist
in semipermanente en permanente zeiloverkappingen

Waarom zou u gaan voor een zeiloverkapping van HOOVER Concepts?

De beste zeiloverkapping voldoet aan alle verwachtingen van de klant. Bij HOOVER Concepts overtreffen we die verwachtingen!

Cijfers waar we trots op zijn

+ 0
opgeleverde projecten
+ 0
gerealiseerd
+ 0 jaar
ervaring
+ 0
medewerkers

Afspraak maken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of hoe een zeiloverkapping eruit kan zien bij u in de tuin of op het terras? Onze specialisten staan klaar om u te informeren over de mogelijkheden en onze werkwijze. Door het 3D ontwerp krijgt u een goed beeld over het toekomstige uiterlijk en het schaduwpatroon van uw op maat gemaakte zeildoek overkapping. U kunt ons direct bereiken op de volgende telefoonnummers:

Windfinder

Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen persoonlijk contact op met u. Het helpt ons indien u enkele foto’s toevoegt van uw locatie.